Szekeres Viktor

Már csak két színész esélyes Hangyaember szerepére?

Két Hollywood élvonalához tartozó, igen foglalkoztatott színész került az élre a Hangyaember főszerepéért vívott versenyben, de persze amíg nem dől el a küzdelem, azt sem szabad kizárni, hogy egy nevető harmadik fut be.

A Variety úgy tudja, hogy két fősre szűkült a Hangyaember (Ant-Man) címszerep megszerzéséért vívott küzdelem a színészek szerint. Ha lehet hinni a lapnak, akkor a Marvel Studios nemsokára vagy Paul Rudd, vagy Joseph Gordon Levitt mellett fogja letenni a voksot és akkor meg is kezdődhet a mellékszereplői gárda castingja Edgar Wright rendező felügyelete mellett.


Hangyaember, aki egyébként a képregényben tagja volt az első Bosszúálláók-csapatnak 2015-ben fog feltűnni saját filmjében a mozikban, vagyis a Marvel-filmek Harmadik fázisának egyik nyitó darabjában. Persze ettől függetlenül a Marvelesek már valamelyik korábbi filmjükbe is becsempészhetik a közönségkedvenc Hank Pymet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • goldmember #6
    Inkább Paul Rudd legyen mert az ilyen szuperhősös faszságok a vígjáték kategóriába tartoznak.
  • HalálosHintalow #5
    Plussz Henry Pym elég megkerülhetetlen karakter a Marvelnél, az Avengersnél meg pláne alappillér, nem is értem miért hagyták ki az első filmből (persze tudom, nem szeretik követni a képregényeket, "alkotói szabadság" meg hasonló csacsiságok, de akkor is :)
  • HalálosHintalow #4
    Miért akkor mit nézzen az ember? a 25-ik nevetséges feldolgozást, esetleg valami rémunalmas nyálas vígjátékot, vagy ijesztős-elgondolkodtatós-de valójában-unalmas 1000x látott thriller-t? avagy a fast&furious 27-ik részét? Hótunalmas hétköznapi témájú filmet? (mint ami most van a mozikban a forma 1-es, vagy George Clooney-s űrbenvergődős vacak?) valami öncélú "nagyonművészi" de valójában 20 perc után bealvós művészfilmet?
    Nem akarom senki ízlését megbántani, de nekem ezek nem érnek 1 lyukas garast sem, a képregények világát pedig szeretem. Ez van tudom komolytalan vagyok :)
  • Ender Wiggin #3
    zetor bazmeg, hidd el, pont azért "hisztizik" mert sírnia kell ez emberi hülyeségen. 12 év felett a hülye nevű és minden bokorban tucatjával termő szuperhősök már elég neveségesek.
  • zetortraktor #2
    Mindig mosolygok az ilyen felszínességen. Nem azért, mert fingja nincs a figuráról, hogy milyen, nem is azért, mert a PÓKemberen vagy a SZUPERemberen, vagy ami a legjobb, DENEVÉRemberen nem hisztizett. Meg aztán lehet, hogy neki van jobb névötlete egy olyan emberre, aki képes összezsugorodni. Hanem inkább azért, hogy képes stresszelni a szórakoztatóipar egy olyan szeletén, ami nem neki szól. Gondolom ezután ment valami death metal fórumra beírni, mert nem tetszik neki valamelyik norvég bandának a neve. Igaz, hogy nem hallgat "szar" death metalt, de a stressz a fontos.

  • MaRee #1
    Hangyaember...anyám borogass. A tetétleni fantomról nem lesz hálivúdi produkcsió? Az érdekesebb lenne, mint ez a sok szar képregény adaptáció már ezekkel az idétlen főhősökkel.