Szekeres Viktor

Eddig nagy siker az Álmosvölgy-tévésorozat

Egyelőre bejöttek a számításai az amerikai Fox csatornának, ugyanis a hétfőn debütáló Álmosvölgy legendája-tévésorozat, a Sleepy Hollow nagyszerű nézettséggel nyitott, s ha a nézők kitartanak, újabb nagy sikert üdvözölhetünk.

Újabb nagy sikert tudhat magáénak a Transformers az Alex Kurtzman - Roberto Orci-duó. A páros a Rejtély és a Hawaii Five-0 után tavaly újabb sorozat pilotjának forgatókönyvét adta el, s ebből készült az Amerikában hétfőn bemutatott Sleepy Hollow című sorozat. Az Álmosvölgy legendájának sokadik adaptációjának történetét ezúttal a mába helyezték, de főhőse természetesen továbbra is Ichabod Crane, valamint a fejnélküli lovas, akik valamilyen csoda folyton a XXI. században kelnek életre.


A premier nézettsége Amerikában sikert vetít előre, de persze a folytatásban akár csökkenhet is a közönség érdeklődése. Mindenesetre a Fox csatorna új sorozatának első részét több, mint 10 millióan látták odaát, és ilyen erős őszi premierre már 6-7 éve nem került sor a drámák között. A természetfölötti krimisorozat pilotját egyébként ismert mozis rendező, Len Wiseman késíztette, akit az Underworld-filmek, valamint az új Emlékmás rendezőjeként ismerhetünk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!