Szekeres Viktor

Zombis tévésorozat érkezik a hazai képernyőkre

Egy korábbi mozifilmre alapuló, meglehetősen szokatlan zombis sorozattal fog jelentkezni a VIASAT3 novemberben. A Visszajárók Franciaországból érkezik és egy nagyon hangulatos történetet mesél el, sok rejtéllyel. És pár gyilkossággal.

A VIASAT3 úgy tűnik, hogy a továbbiakban is kiemelten fogja kezelni a sorozatrajongókat, ugyanis a Vikingek és a Bates Motel után ismét egy remek sorozatot mutat be. Ezúttal a tavalyi év egyik legjobb szériája kerül terítékre, melynek címe Visszajárók. Az eredetileg Les Revenants elnevezésre hallgató tévésorozat francia gyártás és a siker egy jövőre érkező második évadot eredményezett, s már elkezdtek munkálkodni az amerikai feldolgozáson is.


A Visszajárók premierjére november elsején, pénteken kerül sor a VIASAT3-on 21:00-s kezdéssel, vagyis a csatorna ismét maratoni hétvégében gondolkodik. Ez azt jelenti, hogy a teljes, nyolc részből álló első évadot egyetlen hétvége alatt fogják leadni. A sorozat egy francia kisváros lakosairól szól, akik megdöbbenten fedezik fel, hogy korábban meghalt ismerőseik és családtagjaik feltűnnek lakhelyükön, miközben nem emlékeznek arra, hogy mi történt velük.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)