Szekeres Viktor

Itt a Need for Speed-mozifilm első előzetese

Jövőre ugyan érkezik a mozikba a Halálos iramban-széria hetedik epizódja is, azonban az autós filmek rajongói már tavasszal is kapnak egy olyan premiert, mely érdekelheti őket. Megérkezett a Need for Speed első előzetese.

Megérkezett a Need For Speed-mozifilm első előzetese, mely inkább afféle teaser csak, kedvcsináló jellegű, hiszen a történetről nem tudunk meg sokat, de ki tudja, talán lesznek olyanok, akiknek ennyi is elég lesz. Az időzítés természetesen nem véletlen, hiszen a főszereplő Aaron Paul sorozata, a Totál szívás (Breaking Bad), mely vasárnap elnyerte a legjobb drámának járó Emmy-díjat épp a héten fog fináléjával jelentkezni, melynek reklámszüneteiben minden bizonnyal összefuthatnak a nézők ezzel a videóval.


A Need for Speed Amerikában 2014. március 14-én kerül bemutatásra, Paul mellett olyan színészeket láthatunk a filmben, mint Scott Mescudi (alias Kid Cudi), Dominic Cooper vagy Dakota Johnson. A forgatókönyvet George Gatins írt testvérével, Johnnal, a filmet pedig az a Scott Waugh rendezte, aki a tavalyi Act of Valorrel robbant meg Hollywoodba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #4
    Eleg sablonos sztori...
    Szerelem, csaj meghal, bosszu.... legalabbis az elozetes alapjan....
  • jawarider2 #3
    +1

    Kíváncsi vagyok,hogy pl. lesz a filmben a játékokból zene, vagy valami ismerős helyszín.
  • Narxis #2
    Trailer alapján várós.
  • Hirvaer #1
    Találhattak volna valami karakteresebb színészt