Szekeres Viktor

Tévésorozat egy valóságshow-beli mészárlásól - itt az előzetes

Aki Szibériában akar valóságshow-t forgatni, az könnyen ráfázhat - nagyjából erről fog szólni a júliusban bemutatásra kerülő Siberia című tévésorozat, melynek megérkezett az első előzetese.

ígéretes sorozatos koncepciót vásárolt pár napja az amerikai NBC csatorna. A Siberia című sorozat ugyanis 13 részben egy valóságshow forgatásának történetét meséli el. A sztori szerint Szibériában kiraknak 16 játékost, hogy egy túlélő reality-ben vegyenek részt, azonban kisvártatva kiderül, hogy a résztvevők számára valóban a túlélés lesz a tét, hiszen furcsa események kezdenek történni, melyekről kiderül, hogy nem a producerek művéről van szó.


Az odakint július elsején bemutatásra kerülő Siberia jelenleg is forog a Sierra/Engine Television gyártásban, és a történetéről több konkrétumot eddig nem lehetett tudni, de talán az előzetes rávilágít a sztori pár sarokpontjára. Az mindenesetre biztos, hogy a promóció során többször kiemelésre került az 1908-as meteor-becsapódás, melynek helyszíne Tunguska volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)