Szekeres Viktor

Felkavaró előzetest kapott az egyik Oscar-esélyes új film

Hiába a frissen kiadott, felkavaró előzetes, a gyártója elhalasztotta a Foxcatcher premierjét, ami azt is jelenti, hogy a Steve Carell főszereplésével készült dráma lemarad az idei Oscar-versenyről, de a jövő éviben akár még eséllyel is indulhat.

Az elmúlt napokban többször is említésre került a hírekben a Foxcatcher című dráma, melyet korábban Oscar-esélyesként emlegettek - főleg a színészek miatt. Nos, a film továbbra is Oscar-esélyesnek mondható, azonban jelen állás szerint nem a 2014-es, hanem a 2015-ös díjátadón szerepelhet, ugyanis a Sony Pictures Classics bejelentette, hogy az idei év végére kiírt amerikai bemutatót egy még meg nem határozott 2014-es időpontra halasztják. A stúdió indoklásul annyit említett közleményében, hogy a készítők kértek némi haladékot, hogy tökéletesen befejezhessék filmjüket.


A Foxcatcher nem csak a csúszás, hanem a fenti előzetes ürügyén is szerepelt a hírekben, ugyanis a változások ellenére elkezdődött a kampány is. Már ebből a videóból is látszik, hogy elég felkavaró filmmel lesz dolgunk, melyet nem lesz egyszerű eladni a közönségnek. A Bennett Miller rendezésében készült dráma főszereplői Steve Carell, Channing Tatum és Mark Ruffalo, a története pedig valós alapokon nyugszik, Mark és Dave Schultzról szól, amerikai birkózó olimpikonokról, valamint edzőjükről - és kapcsolatukról, mely gyilkossághoz vezetett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • beceneev #1
    omg ekkora spoilert..