Szekeres Viktor

Itt van James Gandolfini egyik utolsó filmjének előzetese

James Gandolfini, a Maffiózók sztárja nemrég hunyt el, de ez nem jelenti azt, hogy még ne látnánk őt filmekben, hiszen haláláig több forgatás is befejeződött. Ezek egyike a That's Enough.

A nemrég elhunyt James Gandolfininek több bemutatás előtt álló projektje is volt. Az egyik legjobban várt egy HBO-s sorozatterv, a brit Criminal Justice feldolgozása volt, azonban ennek pilotját természetesen más színésszel újraforgatják. Azonban Gandolfini több olyan filmben is játszott, melyek forgatása már véget ért és bemutatás előtt állnak. Ezek egyike az Enough Said lesz, melynek már látható az előzetese.


A filmet Nicole Holofcener írta és rendezte, s az elhunyt színész olyan kollégákkal játszott együtt, mint Julia Louis-Dreyfus, Catherine Keener, Toni Collette, Ben Falcone, Eve Hewson, Tavi Gevinson és Tracey Fairaway. A filmet, természetesen limitált kópiaszámmal a Fox Searchlight szeptember 20-án mutatja be Amerikában. A színész utolsó mozis projektje elvileg a Tom Hardy és Noomi Rapace főszereplésével készült Animal Rescue volt, melynek premierje 2014-ben várható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)