Szekeres Viktor

Az első kép a Dumb és Dumber 2 forgatásáról

Nem biztos, hogy sokan tippelnének arra, hogy már 20 év telt el a Dumb és Dumber - Dilibogyók forgatása után. Jim Carrey és a friss Emmy-díjas Jeff Danies most a második epizód forgatására készülődik és ökörködik közben.

Megkezdődött a Dumb és Dumber második részének forgatása, legalábbis erre utal az a kép, melyet Jim Carrey készíttetett magáról és a filmsorozatba ugyancsak visszatérő Jeff Danielsről. A Farrelly testvérek filmje valószínűleg jövőre, vagyis 20 évvel az első epizódot követően fog bemutatkozni a mozikban, s ennek megfelelően Harry és Llyod története is húsz esztendővel az eredeti történetének befejezése után veszi fel a fonalat.


Érdekesség, hogy mind Jim Carrey, mind a rendező testvérpár elég mélyponton van szakmailag, hiszen az elmúlt években nem nagyon arattak sikert filmjeik. A komikus öt éve szerepelt igazi sikerfilmben, idén a Kick-Ass 2-vel bukott, míg a rendezők immáron tíz éve csak 35-45 millió dolláros bevételeket érnek el filmjeikkel, pedig a 90-es években többször is átlépték a 100 milliós bevételi álomhatárt. S bár Jeff Daniels nevét sem feltétlenül sikerfilmekhez kapcsolnánk, de épp hétvégén nyerte el a legjobb férfi főszereplőnek járó Emmy-díjat a drámai sorozatok kategóriájában a Híradósokkal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #2
    Hiradosok az jo....
  • Etinger #1
    Szakmailag ugyanakkor Jim Carrey "beérett" .. persze tudom, a bevétel számít, a többi le van tojva.