Szekeres Viktor

A Marvel új szuperhős csapatát bemutató filmhez is kikerült az előzetes

Az X-Men: Az elsők folytatásának és A csodálatos pókember 2-nek az előzetese mellett felkerült a netre a Guardians of the Galaxy című Marvel-film első trailerje is.

Nem mindennapi és sokak nagy örömére nem tipikus szuperhősös képregény-filmnek ígérkezik a Guardians of The Galaxy - persze egy olyan film, aminek a főszereplője egy mosómedve, nem is lehet tipikus. A Marvel legújabb nagy dobását, vagy legalábbis az annak szánt próbálkozást csak 2014. augusztus elsején fogják bemutatni Amerikában, de a Comic Con egyik paneljén bemutattak a rajongóknak szánt előzetest. És hiába tiltotta a Disney annak felvételét, valahogy mégis kikerült az anyag.


A Guardians of the Galaxy forgatása James Gunn dirigálása mellett nemrég kezdődött el Londonban és épp azért az is meglepő, hogy ennyit tudnak mutatni a filmből, de persze számítógépes segítséggel, valamint a korábbi demófelvételek sok minden lehetséges.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #6
    Kicsit más fogalmaink vannak a "teljesen jó minőség"-ről. Nálam ott kezdődik, hogy derékszögben vannak a sarkok, és senki feje nem lóg bele, nem recseg, nem elmosott a kép. Ezért nem nézek meg veled ellentétben semmit kamerásan, minek fosszam meg magam a film élvezetétől.
  • TéOeM #5
    Van esély,hogy beszélő kutya is legyen benne...
  • nlght #4
    "Amúgy teljesen jó a minőség. Vagy meg sem nézted és látatlanban osztod az észt? :)"

    Gondolom te is a sírók között voltál anno amikor a ncore-ról kitiltották a mozis-kamerás fost...
  • nlght #3
    intelligens mosópor után intelligens mosómedve... mi jöhet még? (gondolom a beszélő kutya már uncsi)
  • zetortraktor #2
    Pisztolyt tart valaki a fejedhez? Hívd a rendőrséget. Másnak meg ne szabd meg, hogy mit nézzen meg.

    Amúgy teljesen jó a minőség. Vagy meg sem nézted és látatlanban osztod az észt? :)
  • Atyuska #1
    Gratulálok a minőségi süllyedéshez!

    Már itt is csak kamerás előzetesek jelentik a hírt!
    Elég lehangoló - s akkor még enyhén fogalmaztam - hogy egy film előzetesének, mely a hangulatteremtéshez a képi és hangi minőség elengedhetetlenül fontos kritériuma kéne hogy legyen, inkább egy minősíthetetlen, illúzióromboló kamerás kópiát mutattok.
    A hír frissessége nem indokolja, hogy elvegyük az élvezet jogát a filmrajongóknak egy minősíthetetlen kópia bemutatásával.