Szekeres Viktor

Megjött az első kép a Marvel új szuperhős csapatáról

Egyelőre még csak koncepciós vázlatot láthatunk a Galaxis őreiről, vagyis a Guardians of the Galaxy hőseiről, de mivel nemsokára kezdetét veszi a forgatás, az élőszereplős változat sem késhet sokáig.

A képregényes filmek esetében nem csak Batmanről és Supermanről, valamint a végre címet kapó Bosszúállók-filmről szólt a múlt héten San Diegóban megrendezésre került Comic Con, hanem a Guardians of the Galaxyról is elszórtak pár infót a Marvel Studios képviselői. Sőt, az infók mellett egy koncepciós vázlatot is bemutattak, melyen a szuperhős csapat tagjai láthatóak, nevezetesen (eredeti néven, hiszen magyar nevük még nincs): Star-Lord, Gamora, Drax The Destroyer, Groot és Rocket Raccoon.


A James Gunn által rendezendő filmet jövőre augusztus elsején kezdik el játszani az amerikai mozik és napokon belül kezdetét veszi a londoni forgatás. A főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk, mint Chris Pratt (Star-Lord), Dave Bautista (Drax), Zoe Saldana (Gamora), Michael Rooker (Yondu), Ophelia Lovibond, Benicio Del Toro (The Collector), Lee Pace (Ronan The Accuser), Karen Gillan (Nebula), Glenn Close (Nova Prime), Djimoun Hounsou (Korath) és John C. Reilly (Rhomann Dey).

A napokban egyébként készült egy kép a színészekről is civilben.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!