Dojcsák Dániel

Új Sims 2 kiegészítők

A mostani egyetemista életet feldolgozó kiegészítőt nem is követhetne más, mint a hajnalig tartó bulizás-dorbézolás szimulátor. Az Electronic Arts bejelentette, hogy ősszel megjelenteti következő Sims 2 kiegészítőjét Nightlife címmel.

Az EA második élet szimulátorának, a Sims 2-nek megjelent az első kiegészítője, mely a fiatal felnőttek életét dolgozza fel, akik négy különböző életpálya modell közül választhatnak, persze közvetett módon. "Hosszú ideje szerettük volna, ha a játékosaink megtapasztalják, hogy milyen az egyetemista élet." - mondta Tim LeTourneau, az Electronic Arts vezető producere. "A Sims 2-vel végig lehet követni egy egész emberéletet, s ezzel a kiegészítővel végre lehetőség lesz a fiatal felnőttek életstílusát átélni és bepillanatani a kollégiumi évek vidámságaiba."

Ezzel a kiegészítővel a rajongók eljátszhatják a szülők rémálmát, azt a pillanatot, mikor a gyerek kirepül a fészekből. Az egyetemen a hallgatók tantárgyakat vehetnek fel, amikért kreditek járnak, mint a valós felsőoktatásban is. Tanulmányaik közben kiválaszthatják, hogy milyen irányban tanulnának tovább, mire speciailzálódnak, és persze beépülhetnek az egyetemi partik világába is.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A Simek 125 teljesen új tárggyal is találkozhatnak, négy új életpályára is predesztinálódhatnak, illetve 11 szakon tudnak majd végezni. A készítők egy új befolyásolási rendszert is bevezettek, így a simek rávehetnek más simeket arra, hogy bizonyos dolgokat megcsináljanak, például takarítsanak ki, vagy megcsináltatják egymással házi feladataikat.

Azok a játékosok, akik a napokban megvásárolták a Sims 2: University kiegészítőjét, a hátoldalon egy érdekes képpel találkozhattak, ami azt hivatott hirdetni, hogy a fiatalos lendület nem törik meg, sőt még jobban elmerülhetnek a huszonévesek mindennapjaiban azok, akik az őszi folytatásra is beneveznek. "Küldd el a Sim-edet az éjszakába a belvárosban" - olvasható a reklámban a mostani kegészítő hátoldalán. Egy kései romantikus vacsora lassú tánccal vagy éppen őrjöngés hajnalig egy klubban? A játékos megválaszthatja, hogy mivel tölti az éjszakáit. Persze ennek kihatása lehet a következő napra is. A hirdetésekben szereplő screenshootokon továbbá látható egy randizó pár is.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A szüntelen szórakozás egyik végcélja mindenképp az lehet, hogy párt leljünk magányos figuránknak. Ha pedig párba rendeződtek, akkor meg is kell tartani a szerelmet, élményeket kell szerezni. Ennél többet jelenleg nem is nagyon lehet tudni az új kiegészítőről, hiszen az Electronic Arts nem jelentette be hivatalosan a megjelenést, sőt még a fejlesztésről sem szóltak mindeddig hírek. Csupán ez az egyetlen hirdetési felület biztosíthat minket arról, hogy létezik a projekt. Annyi biztos, hogy az eredeti Sims 2 szükséges lesz ehhez a kiegészítőhöz is, illetve fontos változás lesz, hogy az új tárgyak, lehetőségek helyszínek messze elszakadnak a lakóhelytől. Amennyiben további információ áll majd rendelkezésre az anyagról, mindenképp beszámolunk róla.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Kaileena #14
    mikor jön ki a Nightlife?
  • Laky #13
    már van sims 2-höz nude patch & skinek :DDDDD
  • Csoder #12
    LOL
  • NEOreg3 #11
    jöhetne egy hot date kieg. mert az 1. részben is azt értékeltem a leggtöbbre
  • Sylvester #9
    Inkább egy XXX kiegészitő
  • Flashy #8
    ezt nem is kell bejelenteni, nyilvánvaló hogy pár havonta kijönnek. az új tárgyak egyike a rókabőr, segítségével a Simjeinknek több pénze lesz :)
  • TeszteloPontHu #7
    "Az Electronic Arts bejelentette, hogy ősszel megjelenteti következő Sims 2 kiegészítőjét Nightlife címmel."
    "hiszen az Electronic Arts nem jelentette be hivatalosan a megjelenést"

    ????
  • SniperWolf #6
    Nekem a sims allatira bejon,mert az unalmas napokonra mindig van egy csalad,akit fejlesztek. Csak ugy erdekes jatszani,ha kituzod mit akarsz a karakterrel elerni... Mindenfelekepp megeri kiprobalni...
  • sweech #5
    én nem rajongok a simsért.....inkább a grafikája teccik a sims 2-nek meg a mimika....az ku....a jó ahogy esznek :DDDDDDDDD csámcsognak meg pereg a szájukból a kaja :DDDDDDDDDDDDDD
  • Gerygrey #4
    Én jobban örültem volna állatos kiegészítőnek :(