Szekeres Viktor

Nagyszerű lett az új Christopher Nolan-film első igazi előzetese

A nyári teaser után valódi trailer kapott a Dunkirk.

A Warner kiadta a Christopher Nolan által írt és rendezett Dunkirk első igazi előzetesét. A film főbb szerepeiben kevésbé ismert színészeket, jobbára tiniket láthatunk majd, többek között Fionn Whitehead, Jack Lowden, Aneurin Barnard és Harry Styles nyerte el a castingosok tetszését. A kisebb szerepekben pedig veteránok fognak feltűnni, például Cillian Murphy, Mark Rylance, Kenneth Branagh és Tom Hardy. A filmnek természetesen Nolan producere is lesz feleségével, Emma Thomasszal.


A tervek szerint a Warner Bros. Pictures 2017. július 21-én fogja bemutatni a filmet Amerikában. A történet természetesen a dunkerque-i evakuálást fogja feldolgozni. A filmet 65mm-s formátumban forgatják a maximális képminőség elérése érdekében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Paddy #1
    Nos, igen nagyra értékelem, hogy végre egy olyan II.vh-s történelmi momentum lesz feldolgozva, amikor a "demokratikus hadakat" a Wehrmacht önállóan verte hülyére. Természetesen nagyon kíváncsi leszek arra, hogy a harcokban a német bakákat agyatlanul golyózáporba rohanóknak ábrázolják-e, holott a valóságban ez egyáltalán nem így volt. No meg arra is kíváncsi leszek, hogy a film megemlíti-e azt, hogy Hitler megállj parancsának köszönhetően tudtak elmenekülni az angolok a kontinensről. Lehet ezek miatt nagyon "nagyok" az elvárásaim, de bízom a történelmi hűségben.:)