Szekeres Viktor

Kikerült pár fénykép Christopher Nolan új filmjének titkos forgatásáról

Megjelentek a neten a Dunkirk első fotói.

Megkezdődött Christopher Nolan II. világháborús filmjének, a Dunkirknek a forgatása, pontosan azon a helyen, ahol 76 éve, ugyanezen a héten 100 ezer katonát evakuáltak. A képeken hadihajókat is láthatunk, amik a háborúsfilmes atmoszférára erősítenek rá, és az is kiderül, hogy miképp keltik nagyobb tömegek illúzióját a stábtagok. A tervek szerint a Warner Bros. Pictures 2017. július 21-én fogja bemutatni a filmet, melynek a forgatókönyvét is Nolan írta. A történet természetesen a dunkerque-i evakuálás történetét fogja feldolgozni. A filmet 65mm-s formátumban forgatják a maximális képminőség elérése érdekében.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Arról már korábban beszámoltunk, hogy a film főbb szerepeiben kevésbé ismert színészeket, jobbára tiniket láthatunk majd, többek között Fionn Whitehead, Jack Lowden, Aneurin Barnard és Harry Styles nyerte el a castingosok tetszését. A kisebb szerepekben pedig veteránok fognak feltűnni, például Cillian Murphy, Mark Rylance, Kenneth Branagh és Tom Hardy. A filmnek természetesen Nolan producere is lesz feleségével, Emma Thomasszal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Aldo Moro #2
    Csak szólok: Dunkerque
  • fonak #1
    Na, hogy fognak hősi sztorit faragni megint a menekülésből? Ha a Führer nem hagyja szándékosan futni az angolokat, és nem állítja le a szárazföldi csapatait egy időre, mert még mindig a brit birodalommal való kiegyezésről ábrándozott, akkor nem sokan jutottak volna haza...