Szekeres Viktor

Több ezer nézőt érdekelt Bud Spencer és Terrence Hill hétvégén a mozikban

Ahogy arra számítani lehetett, Bud Spencerék még mindig nagy kedvencek.

Nem véletlen, hogy Bud Spencer és Terrence Hill filmjei ennyire nézettek még manapság is a tévében, mint ahogy az sem, hogy a múlt heti 50-es nézettségi toplistán mindössze egyetlen kábeltévés produkció volt az országos csatornások társaságában, mégpedig az És megint dühbe jövünk a Film+-ról. A hétvégén 20 moziban ismét meg lehetett nézni az olasz duó egyik klasszikusát, a Bűnvadászokat, és a nézők kapva kaptak is az alkalmon, a film 9,2 millió forint hozott, miután 7 705 jegyet adtak el rá négy nap alatt. Ez a teljesítmény a hétvégi toplista tizedik helyére volt elegendő.

Aki követi a híreket, az tudja, hogy nem ez az utolsó ilyen próbálkozás, hiszen a forgalmazó, Cinenuovo több premiert is tervez a nemrég elhunyt Bud Spencer munkássága alapján. December első csütörtökén az ...és megint dühbe jövünk! (Pari e dispari) érkezik, január ötödikén például láthatjuk az 1981-es Kincs, ami nincset (Chi trova un amico, trova un tesoro), február másodikán az 1983-as Nyomás utána! (Nati con la camicia) kerül bemutatásra, míg március másodikán az 1984-es Nincs kettő négy nélkül (Non c'è due senza quattro) jön.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Yagami #8
    Mindig a butafatraktor ontja a legnagyobb blőgségeket, de ezt már megszokhattuk (kalapos barátjával az élen). Csak te hiszed azt a kis naiv felfogásoddal, hogy "társasági életet élnek", azt persze. Vagy nem láttál még családot tévézni, vagy csak a tiedben van így (ha van családod). Meg azt is hiszed, hogy aki nem TV-t néz az egyedül gubbaszt a sötét szobában. Ugye más alternatíva el se fér a szűk-látókörű agyadban. Mással nem is nézhet monitort/TV-t (nem adást bazzeg, TV-t), csakis egyedül :) "egyszerűbb, mert egy gombnyomás". Ugyancsak semmi értelme, egy laptop rá van kötve mondjuk a TV-re és láss csodát, KÉT gombnyomás (segítek; amíg átváltasz HDMI-re az a második) és mehet bármi, reklám és cukormázas agymosás nélkül. Érted, még egy gombbal többet kell nyomni, valóban sokkal bonyolultabb feladat. A te képességeidet is meghaladhatja ezek szerint, ha még nem jöttél rá, vagy csak tényleg az vagy, ami eddig is : egy butafatrakTROLL.
    Utoljára szerkesztette: Yagami, 2016.11.09. 14:05:19
  • bunny #7
    Nem tudom manapság lenne-e sikere egy olyan akciófilmnek, ahol nem halnak tucatszám az emberek, nincsenek robbanások, nem kerepel a fegyver. Ez retró, ezt máshogy nézzük, de egy friss film esetén félek már nem értékelnénk. Mivel szerintem az egyik legnagyobb vonzereje az ezeknek a filmeknek, hogy nincsenek benne hullahegyek, még a konflikusokat is humorosan oldják meg.
  • iopi #6
    Értem. Tehát a Man2 ítélőszéke alapján, aki saját maga számára élményt jelentő dologért pénzt ad ki, az megérdemli a sorsát, ellenben azzal, aki otthon egy gombot nyomogat ingyen, ami igazából nincs is ingyen...

  • zetortraktor #5
    Semmit. A többség úgy néz. Van, aki monitor előtt akar gubbasztani egymagában egy sötét szobában. Más meg a családjával leül a kanapéra és társasági életet él. Persze DVD-t és számítógépet is lehet úgy nézni, de a tévéért csak egy gombot kell megnyomni. Az egyszerűbb.
  • iopi #4
    Aki manapság még tévében néz filmet az mit érdemel?
  • Zombee #3
    Mi az összefüggés? Szerintem is idióták az emberek, és tévénézés nélkül is tudom, hogy valahol mindig felbukkan egy filmjük.

    Más kérdés, hogy ezerszer jobbak, mint akármelyik Seth Rogen, Judd Apatow vagy Melissa McCarthy komédia. A Bűnvadászokról sajnos lemaradtam, de a többit igyekszem elcsípni moziban én is.
  • kalapos01 #2
    Idiótázol és utána tévére hivatkozol? Ez csak szerintem ironikus?

    Ha nem érted az okokat, akkor minimális intelligenciával is vissza lehetne fejteni őket. Nyilván bárki, bármikor, bárhol megnézheti a filmet. Még a YouTube-on is fent van többmilliós nézettséggel. Ebből mi következik?