Szekeres Viktor

Meglepően nagyot tarol a Doctor Strange

A Doctor Strange még a vártnál is sikeresebb.

Arra számítani lehetett, hogy az új Marvel-film is siker lesz, viszont a Doctor Strange kezdése még így is meglepően jó lett, köszönhetően a szinte egyöntetűen pozitív kritikáknak és nézői visszajelzéseknek. Tegnap este kiderült, hogy a film Amerikában pénteken 32,6 millió dolláros bevételre tett szert, ami azt jelenti, hogy a 80 milliós nyitóhétvége már biztosan meglesz. Legutóbb közel ilyen eredménnyel a Thor: Sötét világ debütált, mely 31,9 milliós péntek után a hétvégét tekintve 85,7 millió dollárig jutott.

Mondanunk sem kell, hogy ez milyen jó start, hiszen Thor sokkal ismertebb szuperhősként egy sikeres és elég jól fogadott mozifilm után érdekelt annyi embert, mint most a Doctor Strange. Ezzel a film egyébként már biztos, hogy megszerzi az első helyet az amerikai mozis bevételi toplistán. A második a Dreamworks Animation által gyártott Trolls lesz 44 millió körüli hétvégi bevétellel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • MZperX75 #2
    Harry Potter amcsi köntösben,főszereplő már a Sherlock-ban jó volt,érdekes hogy ezt bevállalta,gondlom jó lóvét kapott.
    kicsit túlpontozott,de nézhető filmecske.
  • Laza #1
    A hétvégén néztük meg, és kifejezetten jó volt.

    A Trolls-t a kislányommal (6,5 éves) néztük meg, mert nagyon szerette volna. Igazából azt hittem, hogy nagyon nagy bugyutaság lesz, de kellemeset csalódtam, régóta nem láttam jónak nevezhető animációs filmet. Ez pedig jó és szórakoztató volt.