Szekeres Viktor

Az első képek az új Kickboxerből Van Damme-mal

Megérkeztek az első képek a Kickboxer Vengeance-ből.

Egyenesen a film Facebook oldaláról valóak az alábbi képek, melyek az eddig szimplán Kickboxerként emlegetett film új változatához, a Kickboxer Vengeance-hez készültek, s melyek a visszatérő főszereplőt, Jean-Claude Van Damme-ot ábrázolják, valamint a sokak számára A galaxis őrzőiből ismerős, de egyébként pankrátorkodó és MMA-ző Dave Bautistát. A filmet John Stockwell rendezi.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A Kickboxer Vengeance története egy bizonyos Kurt Sloanról szól (Alain Moussi), aki tehetséges küzdősportosként Thaiföldre utazik, hogy kitanulja egy új harcművészeti ág titkainak, mivel meg akarja bosszulni testvére halálát, akit egy Muay Thai bajnok, bizonyos Tong Po ölt meg. Van Damme, Bautista és Moussi mellett még kiemelt szerepet fog kapni a filmben Scott Adkins, Tony Jaa és George St. Pierre is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Lefogadom, hogy a Sasha Mitchell-el forgatott abszolút ZS folytatások is jobbak, mint ez lesz. Kár, hogy Van Damme lecsúszott, pedig még a saját szar filmjeit is fel tudja dobni. Kivéve az új Tökéletes katonát, ahova Dolph Lundgrent is visszahozták. Na azon ők sem tudtak segíteni.