Ötvös Tibor

November a blockbusterek hónapja


Novemberben igazi blockbuster-eső várható a PC-s piacon.

Az év utolsó előtti hónapja igazán tartalmasnak tűnik és bizony idén nem lesz könnyű a Call of Duty-dolga, ha ismét rekordot akar dönteni. Ezúttal ugyanis kimondottan kemény ellenfeleket kap a franchise idei kiadása és érdeklődve figyeljük, melyik kerül ki győztesen ebből az iszapbirkózásból. November 2-án érkezik a harcban túl nagy szerepet nem vállaló Sonic Lost World, mely egy 2013-as epizód PC-s portja lesz és az előrendelők megkapják mellé a Sonic and All Star Racing Transformed játékot is.

Aztán 6-án beindul a gőzhenger és megtörténik az első összecsapás. Ugyanazon a napon jelenik meg ugyanis a Call of Duty: Black Ops 3 és a Need for Speed és kíváncsian figyeljük, melyik alkotás lesz a nap végén a győztes az eladások illetve a kritikák szempontjából. Sok szót nem is érdemes írni róluk, hiszen mindkét franchise világszerte ismert így feltehetően mindenki tudja, mit várjon majd az új részektől.



November 10-én újabb blockbuster érkezik a Fallout 4 képében, mely feltehetően szintén keményen beleszól az év végi Legjobb-szavazásokba. Főleg, hogy a sör mellett hamarosan a Nuke kóla is kapható lesz, ami azért reményeink szerint a valóságban nem lesz sugárzó. 13-án szintén szusszanhatunk kicsit, hiszen bár a Football Manager 2016 feltehetően ismét remek lesz, de jóval kisebb rajongótáborral bír, mint a korábban vagy a következőkben említendő alkotások.

Így például a konzolokon már elérhető Assassin's Creed: Syndicate, melynek PC-s változata november 19-én lesz elérhető és reményeink szerint nem lesznek benne hibák. Főleg azért, mert maga a játék remek és a megjelenésig titokban tartott világháborús szekció is minden eddiginél tartalmasabb és hangulatosabb lett. Egy nappal később pedig érkezik a hónap és talán az év legjobban várt akciójátéka, a Star Wars: Battlefront is, mely a Black Ops 3 legnagyobb ellenfele lesz a harcban.

És ha már itt járunk, meg kell említeni, hogy december 1-én érkezik a Just Cause 3 és a Tom Clancy's Rainbow Six: Siege és ezzel le is zárul az idei év, hiszen több, komolyabban vehető alkotás jelen állás szerint nem érkezik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sheltem #7
    Fallout 4 szerintem eladásokban kenterbeveri mindet(ha van igény az igazán sok tartalmat nyújtó, hosszú játékokra még...).
    Aztán lehet tévedek, mivel a COD az köztudottan birkamágnes, ottani eladásokon nem lepődök meg..
    Starcraft2 utolsó kiegészítőjét kihagyni meg elég vicces, Cod -ot , Battlefrontot megeszi minőségben(és tartalomban).
    Ez persze szubjektív, viszont meggyőződésem.
  • Palinko #6
    ja engem sem, a fallout félig, meg az assassins creed is félig, de úgy igazán semmi. falloutok sztorija jó, de mindég bugos volt foltozgatás után is, meg valahogy nem jött be a játékmenet, irányítás semmi se :(

    az AC meg már igen csak rókabőr, de eddig az unityt kivéve mind tetszett, de igazán jó csak az Ezio-s részek és a Rogue volt, a többi erősen felejthető. ha meg olyan bughalmaz lesz mint az unity nem fog megmozgatni, meg valszeg nem is fog menni a gépemen.
  • paby88 #5
    hát engem egyik se hozott lázba...
  • takysoft #4
    Nuka Cola, nem "nuke"
  • Etinger #3
    Én is ezt néztem, hogy sikerült kb az egyik legfontosabbat kihagyni. Kicsit felszállhatna a CoD okozta rózsaszing köd, és Fallout hype felhő. 1997-es SC sztorit most zárja le a kieg. Egy kalapszar az egész CoD széria az SC-hoz képest. A Fallout jó játék, de ott is a hype dolgozik. SC-hez ész is kell, szóval valszeg nem fog annyira fogyni.
    Utoljára szerkesztette: Etinger, 2015.11.02. 07:38:00
  • wedge31 #2
    Anno 2205 is kimaradt, nov 03-án jelenik meg, én ezt várom a legjobban.
  • TripTucker #1
    Nagyon kimaradt a cikkből a november 10.-én megjelenő StarCraft II - Legacy of the Void.