Ötvös Tibor

Júniusban pihenhet a PC-nk

Júniusban már látható a nyári uborkaszezon is. Összesen 2 játékért érdemes majd bekapcsolni a gépünket.

Nem meglepő, hogy a legtöbb kiadó a nyári időszakban nem töri magát azzal, hogy a több millió dolláros fejlesztési költségekkel bíró alkotásaikat akkor dobja piacra, mikor a legtöbben éppen pihennek valahol. Persze azért akadnak kivételek, akik épp ezt a "lukat" akarják betömni és bátran kijönnek a játékaikkal.

Ennek első és ékes példája a Blizzard, akiknek idei blockbustere, a Heroes of the Storm holnaptól elérhető lesz teljes változatában. A programban egyébként számos, a fejlesztők korábbi játékból ismert alak felbukkan, így a szivar nélküli Tychus Findlay és a The Lost Vikings címszereplő triója is visszatér a képernyőkre. 4-én érkezik a teljesen harc-mentes MMO, a Wander, melyben feladatunk a felfedezés és ezt madárként, sétáló faként vagy tengeri élőlényként is megtehetjük.

10-én a valós eseményeket alapul vevő horror, a Kholat érkezik. Az Imgn.Pro és a Wohoo Games közös programja az 1959-ben az Urál hegységben eltűnt kilenc fős hegymászócsoport rejtélyére próbál magyarázatot adni. A Djatlov-incidensként elhíresült esetet máig rejtély övezi, a holttesteket egy hónappal később találták meg. A hegymászók láthatóan menekülve, a sátrakat belülről szétvágva, fehérneműben hagyták el a tábort, kettőjüknek beszakadt a mellkasa, egynek pedig hiányzott a nyelve.



12-én a Lego Jurassic World érkezik, mely szerencsére mind a négy filmet feldolgozza a maga humoros módján. A játékban természetesen ismét számos karaktert irányíthatunk és persze minden ismertebb jelenet ki lesz figurázva. Június 23-án pedig végre megjelenik a Rocksteady búcsúja Denevérembertől a Batman: Arkham Knight képében. A játékkal már rengeteget foglalkoztunk, így most csak várjuk a premiert.

Július aztán a teljes szünet időszaka lesz PC-nk számára, hiszen jelen pillanatban mindössze az egyetlen F1 2015 jelenik meg számítógépre. Szóval feltehetően augusztus is Bruce Wayne bevetéséről szól majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • takysoft #10
    na hallod, én meg épp egy 1999-es PS1-es játékot tolok emulátorral :D
    (Chrono Cross)
    Szóval attól h nincs fris smegjelenés, azért elég szépen el lehet lenni a régi darabokkal is. Ha épp nem nyaralok, nálam nem pihen a PC :D
  • ugh #9
    Beszaras... :D
  • ugh #8
    A szutyok batmanert eddig se kapcsoltam volna be...
  • Zombee #7
    Túlélő horror elég nehezen. :D
  • cylonflatus #6
    Pavlov incidens... köszi, rég röhögtem ekkorát.
  • Fbn Lx #5
    nem tűnik túl kúrós gamának
  • yamato41 #4
    Ó, te buta cikkíró. Tényleg ennyire hülye lennél, netán csak 12 éves?

    http://www.matrixgames.com/products/574/details/Scourge.of.War:.Waterloo
  • SecuRicsi #3
    A Pavlov-incidens kimerül annyiban, hogy egy kutyának folyik a nyála... ;) :D (Bocs, ez kihagyhatatlan volt! :D)
    A Djatlov-incidensből viszont ki lehet hozni jó dolgokat, ha ügyesek.
  • sárkánylovag #2
    A Pavlov incidens az egy érdekes téma , bár attól hogy ismert a sztori elég kiszámítható lesz a program, de ettől lehetne egy jó horror túlélős játék... Lehetne.
  • xido #1
    Oó te kishitű...júniusban se fogunk végezni a Witcher 3,GTA 5 kombóval :)))