Ötvös Tibor

Szeptember a sport hónapja lesz

Szeptemberben a foci uralja majd a monitorjainkat, hiszen újra összecsap a PES - Fifa duó egymással.

Igen kellemes kis hónap lesz a szeptember azok számára, aki a monitorok előtt ülve szokta kiélni sportolási igényeit. Az év kilencedik hónapja ugyanis szinte minden évben a két nagy focis blockbuster, a Fifa és a Pro Evolution Soccer küzdelméről szól és ez idén sem lesz másként.

A hónapot azonban mégis egy akció és egy stratégia nyitja meg. A Mad Max számos alkalommal szerepelt már nálunk s várjuk, hogy végre a végleges változatot is kipróbáljuk 1-től. Az Act of Agression felvállaltan a '90-es években tapasztalt valósidejű stratégiák nyomába szeretne lépni. A játékban három oldal közül választhatjuk ki a számunkra legszimpatikusabbat, majd bázist építve kell nyersanyagokat gyűjteni és kicsinálni a többieket. Az Act of Agression 2-án jelenik meg.


Egy nappal később, szeptember 3-án ismét egy stratégia, pontosabban egy kiegészítő jelenik meg. A Company of Heroes 2: The British Forces a brit haderőt emeli be a sorozatba. 15-én jön a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain, mellyel az azóta a Konamit is elhagyó Hideo Kojima lezárja a sorozatot.

18-án érkezik a Konami másik játéka, a Pro Evolution Soccer 2016, melyet a napokban kipróbáltunk, így még a megjelenés előtt visszatérónk rá. 22-én pedig érkezik a nagy vetálytárs, a női ligával megtámogatott Fifa 16. Szintén ezen a napon jön az egyedi amerikai focis játék, a Blood Bowl 2 is. Szeptember 29-én pedig az NBA 2K16 aratja le a megérdemelt kosaras babérokat.

Októberben nagy meglepetésre - jelen állás szerint - egyetlen olyan PC-s program sem lesz, mely miatt érdemes lesz bekapcsolni a gépünket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!