Szekeres Viktor

Itthon két új film tarolta le a mozis toplistákat

Az Everest és az Útvesztő 2 nagyszerűen startolt a mozikban.

Remek hétvégéje volt a magyar moziknak, ugyanis két új film is remek nézettséget, illetve bevételt produkált csütörtöktől vasárnapig. A UIP-Duna Film 53 kópián kezdte el vetíteni a remekül sikerült és látványos Everestet, amire 42 111-en váltottak jegyet a négy nap leforgása alatt, s mindeközben 63,7 millió forintot hagytak ott a multiplexek jegypénztáraiban, ez pedig a bevételi lista első helyét jelentette Baltasar Kormakur rendezése számára.

Bár a hét másik kiemelt bemutatója, a sokkal gyengébben sikerült Az útvesztő:Tűzpróba több embert érdekelt, egész pontosan 43 588-an nézték meg a hétvégén, a bevétele alacsonyabb lett a kevesebb 3D-s vetítés, valamint amiatt, hogy nem játszották IMAX-moziban. Összességében a tinifilm 61,9 millió forinttal zárt, de emiatt természetesen nincs oka bánkódnia az Intercomnak, hiszen mindkét nyitány az év legjobbjai között van.

A hét harmadik legnépszerűbb újonca a Woody Allen-féle Abszurd alak volt, melyet premierje első napjaiban 4 852-en néztek meg a hazai mozikban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!