Szekeres Viktor

A magyarokat a prosztó humor érdekelte, nem az új filmek

A Vakáció továbbra is meglepő népszerűségnek örvend honfitársaink körében.

A múlt héthez hasonlóan ismét nem az új filmek érdekeltek minket, ha mozizásról volt szó, beértük a korábban bemutatottakkal. A legjobban teljesítő premier A (sz)ex az oka mindennek volt, de ezt is csak 9 320-an látták csütörtökről vasárnapig, pedig egyrészt a Big Bang Media 37 moziban vetítette, másrészt az amerikai premier előtt egy héttel láthattuk (volna). A Víkend gyenge, 6 594 nézős teljesítményéről, valamint negyedik helyéről már korábban írtunk, de a Meryl Streep főszereplésével készült Dübörög a szív forgalmazója sem örülhetett túlságosan a film hetedik helyének, valamint az 5 675 nézőnek.

Mindez azt jelenti, hogy itthon immáron zsinórban harmadik hete a Vakáció volt a legnézettebb. A filmről szóló igen skizofrén kritikánkat már olvashattátok: való igaz, hogy ebben láthatjuk az idei év legdurvább (legnagyobb?) poénjait, de maga a végeredmény, mint film ettől még értékelhetetlenül pocsék lett. Múlt hétvégén a Vakációt 19 066-an látták, így az össznézőszáma vasárnap éjszakára pár tucat néző híján a százezret is elérte.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Atisz #3
    Az Rtl-klub által kemény munkával kinevelt neoproli réteg ízlésének a mozilátogatók körében is meg kell mutatkoznia.
  • kalapos01 #2
    Ebben az egy mondatban a magyar oktatási rendszer legnagyobb kritikája foglaltatik benne. Az egyszeri kommentelőnek nulla a szövegértése, hiszen sehol sem olvashatja, hogy bárkinek is fáj a dolog, de a fejében ez alakult ki. Illetve számára a prosztó film alternatívája az elvont művészfilm, holott a hírben három másik, teljesen popcorn mozi címe van felsorolva, mint premier.
  • Macropus Rufus #1
    és ez miért fáj?
    Nem mindenki elvont művészfilmeket akar nézni.