Szekeres Viktor

Eldőlt: annyi a Constantine-tévésorozatnak

Valóban gyenge lett a Constantine-tévésorozat, nem is sikerült megmenteni.

Májusban jelentette be az amerikai NBC tévécsatorna, hogy nem számol a jövőben a Constantine című tévésorozatával, melyet 13 epizódot követően szüntetett meg. A szériát gyártó Warner stúdió azonban nem adta fel és megpróbálta megmenteni, mégpedig úgy, hogy más csatornának adja el. Emlegették a lehetséges vevők között a Syfy-t és a CW-t is, de végül nem jött össze az üzlet, s ezt maga a készítő, Daniel Cerone jelentette be Twitteren, azt követően, hogy a készítőknek felbontották a szerződését.

A Constantine átlagban 3,5-4 millió nézőt ültetett le a képernyők elé, jóval nézettebb volt, mint az ugyancsak DC-es Arrow, s nagyjából annyian követték, mint a The Flash-t, azonban mivel nem egy tinicsatornán ment, ezért ezek a számok nem számítottak túl jónak. Ezzel továbbra is az a helyzet a tévésorozatok világában, hogy bár egyre több a szuperhősös képregény-sorozat, kirobbanó sikert egyik sem tud elérni, hiszen az Agents of S.H.I.E.L.D. 3,9 millió nézővel zárt a szezonját, míg például a Gotham 4,9 millióval.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #8
    A legnézettebb sorozatokban nyomozók vannak, meg kockák, még véletlenül sem sárkányok. Egy Game of Thrones nézettsége sehol nincs az NCIS-ekéhez képest.
  • BrockSamson #7
    Izlesrol nem vitatkozom, de amugy a kepregenybol meg nagyon nagyon sok jo kis tortenetet atemelhettek volna. A demonhajkuraszas pedig nem tudom miert szurja a szemed, amikor napjaink legnezettebb sorozataiban zombik es sarkanyok uraljak a kepernyot.
  • zetortraktor #6
    Pár évad alatt? Akkor még szerencse, hogy kaszálták. Nem is értettem, hogy miért gondolták, hogy az efféle idióta démonhajkurászásra még van igény.

    Komolyan nézel ennél sokkalta bénább sorozatokat? Miért?
  • BrockSamson #5
    Teljesen rendben volt a sorozat, megvoltak a gyermekbetegsegei, de par evad alatt kinohette volna. Ennel sokkalta erdektelenebb es benabb sorozatokat berendelnek.
  • Wittgen #4
    Kár érte, az utóbbi idők egyik legjobbja volt ilyen okkult témakörben.
  • xido #3
    nem értem ezeket..ha tinicsatorna,telekúrják nyállal és oda a felnőtt stílus..ha amoda,akkor meg a pármilliós néző kevés..szoporc banda,kár a kezükbe adni bármit is
    Utoljára szerkesztette: xido, 2015.06.09. 04:26:01
  • RAZOR27 #2
    hogy az a telibevrt retkes tetves zsiráf kva nyjukat... pedig még én is lobbiztam érte... A Firefly óta nem törték így össze a szívem... tosszák meg....
  • Zymkasithlord #1
    Akasszák fel magukat. Az a nyamvadt shield-et erőltetik ami jó azt meg elkaszálják.