Szekeres Viktor

Kiszivárgott a netre a Supergirl pilotja

Már letölthető a novemberben induló sorozat első része.

Nem meglepő, hogy idén is kikerült idő előtt pár ősszel vagy később elindítani tervezett amerikai tévésorozat premierje, bár ilyen korai szivárgásról eddig nem nagyon hallottunk, hiszen tavaly is valamikor nyár közepén vált elérhetővé a The Flash és a Constantine. Idén először a Crowded című komédia első része került fel a torrentoldalakra, majd pedig az év egyik legjobban várt sorozatának, a Supergirlnek a pilotja.


A sorozat várási fokáról mindent elmond, hogy az előzetesét több, mint tízmillióan látták már a YouTube-on, miközben a második legnépszerűbb idei újonc trailerjét még ötmillióan sem, így valószínűleg a novemberi tévés premier előtt nagyon sokan fogják megnézni, hogy mégis mi fán terem a sorozat, és hogy ki is az a Kara Danvers, akit Melissa Benoist játszik a szériában. Aki ismeri Superman történetet, az természetesen a női alteregó sztoriját igen hasonlónak fogja találni első nekifutásra, de a folytatásban egyre inkább saját lábára fog állni a karakter a Fantom Zóna földönkívülijei ellen vívott harcban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • loky #4
    Kíváncsi leszek a sorozatra. Egy próbát megér az tuti.
    Etinger, akkor én is sajnáljalak téged? :D
  • Etinger #3
    A lényeg hogy ennek a trailere már ki lett adva, aki ezek után érdeklődik a sorozat után, azt csak sajnálni tudom :)
  • zetortraktor #2
    Épp ellenkezőleg. Kábé semmi sem szivárgott ki, csak 1-2 dolog. És ez tényleg érdekes, mert régen sok minden kikerült az újságíróktól.
  • Lesky #1
    Mennyi minden kiszivárgott mostanában. Érdekes. :P