Szekeres Viktor

Poénelőzetest kapott a Fekete Özvegy-mozifilm

Ha már igazi filmet nem kap Fekete Özvegy, egy poénből legalább jár neki.

A mozifilmes Marvel Univerzum egyik nagy enigmája, hogy miért nem készült eddig, s miért nincs 2020-ig tervbe véve egy Fekete Özvegy-mozifilm sem. A Scarlett Johansson által alakított Natasha Romanoff, azaz Black Widow a Bosszúállók egyik közönségkedvenc tagja, ráadásul nő, amivel a Marvel Studios megmutathatná, hogy nem csak tévésorozatban tudnak főleg nőknek szóló alkotásokat készíteni, mint az Agents of S.H.I.E.L.D., illetve az AKA Jessica Jones esetében.


Ezt a talányt figurázta ki szombaton az NBC csatorna késő esti szórakoztató műsora, a Saturday Night Live, melyben leforgatták egy Fekete Özvegy-mozifilm elképzelt előzetesét. Természetesen nem kell semmi komolyra gondolni, mindössze poénelőzetesről van szó, melynek apropója az volt, hogy Johanssont kérték fel a veterán komikus műsor vezetésére.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #4
    Rossz. Bár ennél jobb a saját filmje se lenne, több filmben is szerepeltették, de sose sikerült érdekessé tenni.
  • Ragnaar #3
    Hűűh ez rémgyenge lett...
  • Ender Wiggin #2
    egyébként mitől szuperhős a karakter? a filmekben semmit nem csinál, csak ritka esetlenül verekszik a duci testével és motorozik... nemhogy nem érdekes karakter, de kifejezetten béna. a nyilazós drag queen dettó.
  • e98ff #1
    Nekem valahogy nem hiányzik egy film róla. Nem elég érdekes karakter, csak egy egyszerű James Bond koppintás így a filmek alapján.