Szekeres Viktor

Még egy, a reboottól független Szellemirtók-mozifilm készül

Ritka, hogy egy filmes hír ennyire derült égből a villámcsapásként hasson.

Pár hete már mindenki tudja, hogy Paul Feig rendezése mellett és Kristen Wiig, Leslie Jones, Melissa McCarthy és Kate McKinnon főszereplésével 2016. július 22-én bemutatásra kerül a klasszikus Ghostbusters rebootja. Azonban nem ez az egyetlen Szellemirtók-film, ami előkészületben van, legalábbis a Deadline információi szerint. A netes lap ugyanis úgy tudja, hogy egy második epizód előkészítése is elkezdődött, mely film azonban nem folytatása lenne a csajos változatnak, hanem egy olyan rész, ami bár ugyanabban az univerzumban játszódik, de semmilyen más kapcsolatban nem lesz a Feig-változattal.

A hírek szerint ezt a Joe és Anthony Russo (Amerika kapitány: A tél katonája) rendezheti Drew Pearce (Vasember 3) forgatókönyve alapján, s az egyik producere, várhatóan főszereplője Channing Tatum - utóbbi szerepvállalása annak köszönhető, hogy a film ötlete a nevéhez, valamint Dan Aykroyd nevéhez fűződik. Ivan Reitman, az eredeti Szellemirtók-rendezője, miután megerősítette a fentieket, elmondta, hogy ki akarják bővíteni a filmek világát, s ezért készült több mozifilm, tévésorozat, no meg persze rengeteg kapcsolódó termék, merchandising is.

A hír kikerülése után a Badass Digest arról számolt be, hogy a Sony Pictures szám szerint négy Ghostbuters-filmen dolgozik párhuzamosan, valamint, hogy Tatum mellett a második film főszereplője Chris Pratt lehet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #5
    Jajj, inkább ez mint a fekacsajos rettenet!
  • Ragnaar #4
    Pókemberből is van már sok, mégis mindegy ..
    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.03.11. 15:12:15
  • xido #3
    mondjuk ezt nem bánom,a csajos verzió okozta sokk enyhítésére jó lesz :)
  • BrockSamson #2
    Az uj Star Warssal parhuzamosan is kellene egy masik Star Wars, es lehetne a foszereplo mondjuk... a Chris Pratt.
  • Ender Wiggin #1
    éééééés, már megint chris pratt. mondtam...