Szekeres Viktor

Megvan, kik zsűrizik a TV2 új énekes valóságshow-ját

Két énekes, egy musicalszínész és egy színházigazgató lesz a Rising Star zsűrijében.

Pásztor Anna, KERO Kerényi Miklós Gábor), Feke Pál és Mező Mihály fogja alkotni a TV2 új énekes valóságshow-jának, a Rising Starnak a zsűrijét. Az Ördög Nóra műsorvezetésével idén ősszel, egész pontosan november kilencedikén bemutatkozó realityben az énekesek sorsának alakulásában minden eddiginél nagyobb szerephez jutnak a nézők, hiszen egy mobilalkalmazás segítségével valós időben szavazhatnak, s dönthetnek az énekes sorsáról, akik azonnal értesülnek az eredményről.

Pásztor Annát a közönség a Survivor és a Sztárban sztár című valóságshow-kból ismerheti, civilben egyébként énekesnő, az Anna & The Barbies frontembere. Mező Mihály a Magna Cum Laude énekese és a zsűrizés nem áll annyira távol tőle, hiszen már a magyar Voice-ban is hasonló szerepkört töltött be. Feke Pált a színházba járó közönség ismerheti leginkább musicales szerepeiből, de tavaly ő is szerepelt a Sztárban sztár című realityben, míg Kerény Miklós Gáborról, mint a Budapesti Operettszínház igazgatója hallhattunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #3
    Mi más lenne? Celebes valóságshow. Olyan, mint az X-Faktor, csak ebben ismert emberek lépnek fel és esnek ki nézői szavazatok alapján. Az egyik legtipikusabb reality formátum.
  • atiwrc #2
    "Sztárban sztár című realityben"

    Ez mégis miért reality????
    Szórakoztató show-műsor-nak nevezném inkább....
  • Dewri #1
    Na, Nórika túl van az ertéeles pereskedésen? Vagy itt gyűjti be rá a pénzt...