Szekeres Viktor

Nem biztos, hogy folytatódik az év legsikeresebb komédiája

A Rossz szomszédság eddig az év legsikeresebb komédiája, de a második részre nem érdemes mérget venni.

A viszonylag olcsó és nagyon sikeres komédiák esetében általában alapvetés szokott lenni, hogy a stúdiók a nyitóhétvége bevételeit látva azonnal elkezdik a folytatást tervezni. Ez volt a helyzet például az Ice Cube és Kevin Hart főszereplésével készült Pofázunk és végünkkel, azonban a még tovább, a mai napig 138 millió dolláros belföldi bevételig jutó Rossz szomszédság egyáltalán nem biztos, hogy megkapja a második részét. Pedig a film, sok komédiával, például a már említett Pofázunk és végünkkel ellentétben nemzetközileg is jól termel, már 86 millió dollárt hozott Amerikán kívül.

A mindössze 18 millió dollárból készített film producerei, Seth Rogen és Evan Goldberg azt nyilatkozták, hogy habár szó esett már köztük és a stúdió között egy esetleges Rossz szomszédság 2-ről, egyáltalán nem biztos, hogy bevállalják annak elkészítését. Főleg, hogy jelenleg egy másik filmen, a Jazz Copson dolgoznak, melynek Rogen mellett ráadásul éppen a Pofázunk és végünk szupersztárja, Kevin Hart lenne a partnere. (A tervezett filmben Rogen és Hart két, ötvenes évekbeli rendőrt alakítanak, akik beépülnek a jazz világába.)

Rogen és Goldberg legközelebbi premierje az októberi The Interview lesz, amit rendezőként jegyeznek, ezt pedig a Sausage Party című animáció fogja követni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #1
    Helyes, inkább csináljanak eredeti filmeket új poénokkal, mintsem egy újabb rókabőrt, ami nagy valószínűséggel sótlan lesz.