Szekeres Viktor

Harrison Fordot akarják a Szárnyas fejvadász 2-be

Egyre nagyobb az esélye annak, hogy Harrison Ford visszatér Rick Deckard szerepébe.

Már korábban is beszámoltunk arról, hogy Harrison Ford a Szárnyas fejvadász folytatására készül, valamint, hogy a 71 éves színész már tárgyalt Ridley Scott rendezővel a szerepről. Egyelőre azonban még mindig nem kapott zöld lámpát Philip K. Dick Álmodnak-e az androidok elektronikus bárányokkal? című regényéből készült film folytatásának terve. (A Szárnyas fejvadászban Ford Rick Deckard nyomozót alakította, aki replikánsokra, emberi külsejű robotokra vadászott.)

A legújabb fejlemény az hogy az gyártó Alcon Entertainment meg is tette ajánlatát Harrison Fordnak - és ez nem csak afféle sajtóértesülés, hanem az Alcon alapítói, Andrew Kosove és Broderick Johnson jelentették be. Az is kiderült, hogy a Szárnyas fejvadász 2 forgatókönyvét Hampton Fancher, a 82-es adaptáció egyik írója, valamint Michael Green készítik, s a történet, bár annak részletei nem ismertek, de az eredeti film zárása után több évtizeddel játszódik majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #3
    Miért kell mindenben univerzumot látni? Ez csak egyetlen regény, szóval teljesen mindegy, hogy Rick Deckard, vagy más a folytatás főhőse, ugyanúgy új sztorit kell kitalálni. Amúgy annyira nem volt pörgős a Szárnyas fejvadász, hogy ne lehetne újra Ford a főszereplő.
  • Wittgen #2
    Cameonak v. mellékszereplőnek még csak-csak, nem igaz, hogy nem elég nagy az az univerzum és csak ismert karaktert lehet benne újrázni. Szegény már túl öreg egy pörgősebb filmhez (bár majd meglátjuk az Exp3-ban hogyan zúz).

    Amúgy hasonló stílusban egy Syndicate (a régi pc játék) filmet is emgnéznék, persze kellő mennyiségű akcióval megspékelve. Vagy inkább egy Deus Ex-et :-)
  • Ender Wiggin #1
    támogatom. mindenbe harrison fordot!