Szekeres Viktor

Samuel L. Jackson a Die Hard 6-ban?

Még mindig nem biztos, hogy lesz hatodik Die Hard-film, de abban lehet, hogy szerepelhet Zeus.

Merész a Fox stúdió, ugyanis már korábban is esett szó arról, hogy a pocsék és Amerikában jókorát bukó ötödik Die Hard-filmet követheti egy hatodik epizód is. Persze nem a bevételek miatt merész (a Die Hard - Drágább, mint az életed hazájában csak 67 millió dollárig jutott el - a világ többi része kevésbé hallgatott a kritikusokra és nézői véleményekre, a reklámok erősebbek voltak, így ott 237 milliós bevételre tett szert.), hanem az általános nemtetszést figyelembe véve.
A legújabb, Die Hard 6-tal kapcsolatos pletyka "természetesen" Latino Review-tól származik: El Mayimbe Twitteren azt írta, hogy a stúdió elkezdett írókkal találkozni, hogy kitalálják annak útját és módját, hogy az új részbe bevonják Samuel L. Jackson harmadik részből ismert karakterét, Zeust. Egyelőre persze még a hatodik film sem kapott zöld utat, mindössze annyit tudunk róla, hogy tervbe van véve, legalábbis Bruce Willis elég konkrétan állította, hogy el fog készülni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • BrockSamson #4
    Ebben igazad van, csak furcsalom hogy a studio az egyik evben egy masik film levetett forgatokonyvet ujrahasznositva kiadja a sorozatot alvallakozasba, a kovetkezo evben pedig meg a szereploket is vissza akarnak hozni az amugy nagyszeru nagyszeru harmadik reszbol. Eleg kovetkezetlen nepseg.
  • Katalizátor #3
    Mivan a jooreg JohnMcTiernan-nel? O csinalta a legjobb reszeket!
  • zetortraktor #2
    Ööö, éppen azért próbálkoznak, nem? A szar rész után most csinálnak egy jót. Más íróval, más rendezővel, satöbbi.
  • BrockSamson #1
    Nem gondoltam volna, hogy a lelektelen es nevetseges otodik resz utan meg probalkoznak ezzel a szeriaval.