Szekeres Viktor

2016-ban láthatjuk a Prometheus 2-t?

Úgy tűnik, hogy a Prometheus folytatása lehet Ridley Scott titkos, 2016-os projektje.

Nemrég arról számolhattunk be, hogy a Fox stúdió egy "titkos" Ridley Scott-film premierjét tűzte ki 2016. március negyedikére. Természetesen már ekkor megindult a találgatás, főleg a titkolózás okán, hogy vajon a Prometheus második részéről van-e szó. Nos, hivatalos információ egyelőre még nincs ezzel kapcsolatban, de a The Wrap egyrészt úgy értesült, hogy valóban ekkor, nagyjából két év múlva láthatjuk a népszerű scifi folytatását, másrészt pedig a lap szerint Michael Green kapta meg a feladatot, hogy átírja Jack Paglen eredeti, a második részhez készített forgatókönyvét.

A 2012 nyarán bemutatott Prometheus viszonylag sikeres volt, Amerikában 126 millió dollárig jutott el bevétel tekintetében, míg Amerikán kívül 277 millió dollárt termelt. A népszerűsége ellenére a premiert követően meglehetősen sok vitát váltott ki a film, a nézők egy kisebb részének nem igazán tetszett, mások pedig nem értették, de az, hogy a történet az Alien-mitológia része lehet, valószínűleg sokakat vissza fog csábítani a második epizódra is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #10
    "NEXUS6: Csak már senkit nem érdekel."
    Ja, de fogadjunk, hogy azért te is meg fogod nézni.

    Jogos, egyre többször töltöm le a hulladék filmeket torrenten csak hogy biztos ne kelljen moziba menni. Így végezte nálam a ST2, meg pl. az új Superman film is, és nem csalódtam, hogy ezt tettem!!!

    XD
  • IMYke2.0.0.0 #9
    Jöhet. Engem érdekel a folytatás.
  • immovable #8
    Nem hiányzik.
  • Molnibalage #7
    Csak RS legyen még addig életben. Azér már nem fiatal...
  • Molnibalage #6
    A film azért lett olyan, amilyen, mert kivégezték a vágóaszatalon. Ha 20 perccel hosszabb lett volna, akkor sokkel koherensebb lett volna az egész. A film két órás volt, ami nem szokatlan egy tartalmas filmnél, még 20 percet elbírt volna.

    Én nem láttam a WS Farkasait, de asszem az 3 órás és nem egy ember szeritn tök feleslegesen. Nem értem, hogy miért nem lehetett volna a P 2 óra 20 perc vagy 2 óra 30 perces...
  • Dynamic #5
    "NEXUS6: Csak már senkit nem érdekel."
    Ja, de fogadjunk, hogy azért te is meg fogod nézni.
  • SupraMKIII #4
    Jah, szerintem elhamarkodták a szereplők kinyírását, csak aztán nehogy valami kényszer megoldással hozzák őket vissza.
    Amúgy szerintem nem volt rossz mint scifi, meglátjuk, mi sül ki belőle.
  • Wittgen #3
    Engem igen. Én nem alien-filmként ültem be rá, így bejött, jóféle sf, csak kár 1-2 szereplőért, akit a forgatókönyvíró kicsinált. Nekem még így is élvezetes volt, hogy a semmirekellő Lindenoff (nem keresem ki a nevét) írta a scriptet.
  • kalapos01 #2
    Ha még sokat mondogatod, akkor idővel el fogod hinni, de ez sem változtat a tényeken.
  • NEXUS6 #1
    Csak már senkit nem érdekel.