Szekeres Viktor

Újabb főszereplőket írhatnak ki a The Walking Deadben

Szokás szerint a The Walking Deadben senki sincs biztonságban, még a főszereplők is elhullhatnak.

Nagyjából egy hét múlva ismét leköszön fél évre a The Walking Dead című AMC-sorozat, de persze, ahogy azt kell, a negyedik évad utolsó részében elbúcsúzhatunk egy vagy több szereplőtől - legalábbis a fináléhoz kiadott plakát, mely Ricket és Michonne-t ábrázolja, erre enged utalni. Vajon kik érik el útjuk célját?

Míg Amerika a negyedik évad befejezésére készül fel, addig itthon a sugárzás már a második szezonnál tart és kettőzött tempóban zárkózik fel a kinti részekhez. A tervek szerint nyáron ez a felzárkózás meg is történik, így ősztől már csak 2-3 nap lesz az amerikai és a magyar vetítés között, remélhetőleg egyre több és több néző örömére, ugyanis a magyar FOX közel sem fogható minden The Walking Dead iránt érdeklődő néző otthonában.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #5
    Nyilván nem az nézi, aki látta az eredetit, a többséget rohadtul nem érdekli, mi passzol. Az a fontos, hogy magyarul szóljon. De csak torrenten letöltve több tízezren nézik a szinkronosat, és ha kicsit jobb lesz a lefedettsége a FOXnak, teljesen természetes, hogy sokkal többen fogják nézni.
  • scagnetti #4
    Nyelvtan 1-es, leülhetsz!

    Szerintem a többség azután sem fogja magyarul nézni, hogy a Fox behozta a lemaradást.
    Egyszerűen nemcsak hogy nem passzolnak a szinkronhangok, de eleve négy évad után, eszembe nem lenne, hogy magyarul nézzem tovább.
    Ezzel szerintem a többség így van.
  • Okisz #3
    Látom, nem csak nekem b@szta a szemem. :)
  • Zombee #2
    Szép magyar anyanyelvünk...
  • Svlad Cjelli #1
    Ezzel egy problema van: nincs felepitbe az EPIC feeling ami a fentebb latott plakat probal atadni. Bar a tegnapi reszt meg nem lattam, ketlem, hogy atya eg mekkora epicseg lenne benne, es addig sem volt semmi kulonos.

    Nekem az EPIC peldaul a BGS-nel volt, amikor a plakaton ott volt a final five-bol negy szemlye ahogy eppe jonnek ki az arnyekbol. Na az volt EPIC.