31
  • iXBT
    Normalis velemenye annak van, aki egyetert veled. Ugye? Meg az amd-t sem azert anyazom, mert lassu volna:)
  • iXBT
    Szerintem valami kavarc van a valszok hivatkozasaval. Valoban szokasom anyazni az sg-n, de en sem ertem, miert reagaltam volna igy a tiedre. Ha igy lett volna, bocs. Nem lett innen valami moderalva, vagy valami?
  • narumon
    "Lesz egy-két izgalmas dolog benne."

Meg amit még kihagytál. Hypertransport köti össze az északi és déli hidat ami iszonyatgyors. StreamThru ami lehetővé teszi hogy bármelyik alkatrész hirtelen extra sávszélességhez jusson. DASP - Ez meg egy cache szerű egység ami előre beolvassa az adatokat még a kiadott parancs előtt.
  • ixyon
    na akor csak annyit, hogy nem csak nVidia cucoost lehet az AHGPbe tenni, hanem bármilyet
  • azazel
    Szerintem még az mx-szel is tépni fog, mint az állat. Pont azért, mert integrált! Az ilyenek kurva gyorsak tudnak ám lenni. Az öcsémnek egy i810-es alaplapja van, ami köztudottan nagyon szar. DE egy 533-as cerkával és 64 MbRam-mal az összes mai D3D-s játék megy rajta, és normális sebességgel!! Igaz, nem 1024-ben, de akkor is.
    Szóval ez a közvetlen, rohadt gyors hozzáférés valószínűleg marha sokat fog dobni a vga-n.
    De lássuk majd a teszteket!
    Addig is, lehet rá gyűjteni. :)
    Az egy baj vele, hogy nem inteles :(
  • kowajano
    ja meg marhadrága lesz pont az integrált szutykok miatt
  • Anee
    fos lesz az integrált vga miatt