ARANY CD-k
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na okos vagyok Sub ! 😊))
Kihagytam , hogy melyik játékra is vonatkozik a második bekezdés ! 😊
Hát persze , hogy a Tony Hawk's Pro Skater 3-ra .
Kihagytam , hogy melyik játékra is vonatkozik a második bekezdés ! 😊
Hát persze , hogy a Tony Hawk's Pro Skater 3-ra .
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Hát el kell , hogy keserítsek mindenkit ( bár már ezt leírtam a játék topic-jában is ) , de az idén kizárt , hogy lesz a Neverwinter-ből valami is .
GameStar Online
Késik a Neverwinter!
Az Interplay bejelentette, hogy régóta készülő Neverwinter Nights nevezetű játékuk mégsem jelenik meg idén ősszel, ahogy azt korábban ígérték. A jelek szerint csak valamikor 2002 tavaszán kerül a boltok polcaira, mivel túl sok hibát találtak benne. Addigis tekintsétek meg a hivatalos honlapját...Az E3-as bemutató animációját akár tőlünk is le tudod tölteni, mérete 16,5MB.
2001.07.02.
ZeroCool
A jelenlegi HIVATALOS megjelenési idő : 2002 Március 1
Hát ez van . 😞
Sub !
Igazán tudni szeretnéd ?!?
Akkor egy kis beruházást kell majd végrehajtanod !!!
Mert jelen pillanatban a következő platformokra jelenik meg a játék : GameCube , Xbox , Playstation 2 , Game Boy Color .
PC-ről szó nincs !!! Legalább is eddig ... bár lehet , hogy idővel kiadják PC-re is ... talán .
U.i.:
A playstation kivételével ( 2001 Október 30 ) 2002-ben lesz majd kész a játék .
Ennyi ! 😊
GameStar Online
Késik a Neverwinter!
Az Interplay bejelentette, hogy régóta készülő Neverwinter Nights nevezetű játékuk mégsem jelenik meg idén ősszel, ahogy azt korábban ígérték. A jelek szerint csak valamikor 2002 tavaszán kerül a boltok polcaira, mivel túl sok hibát találtak benne. Addigis tekintsétek meg a hivatalos honlapját...Az E3-as bemutató animációját akár tőlünk is le tudod tölteni, mérete 16,5MB.
2001.07.02.
ZeroCool
A jelenlegi HIVATALOS megjelenési idő : 2002 Március 1
Hát ez van . 😞
Sub !
Igazán tudni szeretnéd ?!?
Akkor egy kis beruházást kell majd végrehajtanod !!!
Mert jelen pillanatban a következő platformokra jelenik meg a játék : GameCube , Xbox , Playstation 2 , Game Boy Color .
PC-ről szó nincs !!! Legalább is eddig ... bár lehet , hogy idővel kiadják PC-re is ... talán .
U.i.:
A playstation kivételével ( 2001 Október 30 ) 2002-ben lesz majd kész a játék .
Ennyi ! 😊
Sub, NWN állítólag idén vmikor, de én nem bízom benne, mert lesz public beta is, és még híre-hamva sincs. 😞
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
skorpio7:Engem ez a 2 játék érdekelne hogy mikor jelenik meg:
Neverwinter Nights
Tony Hawk Pro Skater 3
Neverwinter Nights
Tony Hawk Pro Skater 3
\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead
Ez a Dr.Jekyll & Mr.Hyde már volt kint isoban pár hete. Ahoz képest, hogy még csak most arany elég hamar a kalózok kezébe jutott 😊
Arany a Command & Conquer Red Alert 2 Yuri’s Revenge is amely legkésőbb szeptember 25.én a boltok polcaira kerül. Ez egy kiegészítő lemez a Red Alert 2. részéhez.
Jó ötlet volt a topic 😊 Nah akkor máris mondanám, hogy a Jumpgate bearanyozódott. Ez egy online űrszimulátor szerepjáték elemekkel megfűszerezve 😊 Aki nem ismerné a Jumpgate-t az nézzen el ide.
Azért lett nyitva ez a topic , mert gondoltam mindenkit érdekel esetleg , hogy mely játékok kerültek már a sokszorosítás állapotába és így akár maholnap a boltok polcaira .
Meg esetleg a warez oldalakon is igencsak hamar feltűnnek ezután . 😊
Tudom , tudom ( nem kell senkinek emlékeztetnie ) , hogy az isonews is hasonló témával foglalkozik , de ők inkább azt közlik , hogy mit sikerült a cracker csapatoknak megszerezni ( legtöbbször a hivatalos megjelenés előtt ) és mindenki ( a warez társadalom ) számára gyorsan , olcsón elérhetővé tenni .
Ahhoz azonban , hogy ők ezt megtegyék , az esetek 99%-ban hozzá kell jutniuk egy "aranyá vált cd"-hez .
Szóval ez mégis csak frissebb hiradás lesz , a hamarosan megjelenő játékokról .És hivatalos is ( ha hinni lehet az online szaklapoknak ) . 😊))
Akkor vágjunk bele , hogy ebben a hónapban mi is várható !!!
Meg esetleg a warez oldalakon is igencsak hamar feltűnnek ezután . 😊
Tudom , tudom ( nem kell senkinek emlékeztetnie ) , hogy az isonews is hasonló témával foglalkozik , de ők inkább azt közlik , hogy mit sikerült a cracker csapatoknak megszerezni ( legtöbbször a hivatalos megjelenés előtt ) és mindenki ( a warez társadalom ) számára gyorsan , olcsón elérhetővé tenni .
Ahhoz azonban , hogy ők ezt megtegyék , az esetek 99%-ban hozzá kell jutniuk egy "aranyá vált cd"-hez .
Szóval ez mégis csak frissebb hiradás lesz , a hamarosan megjelenő játékokról .És hivatalos is ( ha hinni lehet az online szaklapoknak ) . 😊))
Akkor vágjunk bele , hogy ebben a hónapban mi is várható !!!
← ElőzőOldal 2 / 2