41234
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
#3032 Tegnapelött gasszárucip én
Tegnap gasszárucip te
Ma gasszárucip ő -
#3031 a lényeg: Én Istenem, jó Istenem. -
#3030 Akció
Kategória: Pikáns
Az anya megkéri három lányát számoljanak be a nászéjszaka után hogy milyen a férjük teljesítménye. Az első lánynál eljön az idő. Másnap az anya kap egy telefont:
- Tchibo!
Anyuka nem érti de meglátja a reklámújságban a hírdetést:Élvezet az utolsó cseppig!
Eljön az idő a másodiknál is. Ő is telefonál:
- Cardo matracok!
Anyuka nézi: Óriási élvezet king size!
A harmadik lánynál is itt az idő. Ő is telefonál:
- British arwaish!
Az anya ezt olvasta mielőtt elájult:
Minden héten hét nap, Mindkét útvonalon naponta ötször! -
#3029 Eladó
Kategória: Munkahely
A bolt tulajdonosa új elárusítónőt alkalmaz és a lelkére köti, hogy minden kuncsaftnak aki betér a boltba másnap is vissza kell jönnie, különben úszott az állás. A nő nagyon lelkére is veszi a "tanácsot".
Egyik nap nyílik az ajtó és egy fiatalember lép be.
- Jó napot kívánok!
- Jó napot kívánok, mit tetszik parancsolni?
- Kesztyűt szeretnék vásárolni.
- Semmi probléma, van egyujjas meg ötujjas modellünk.
- Ötujjasat kérnék!
- Tökéletes! Ötujjasból is van bőr, műbőr és kötött.
- Bőr érdekelne.
- Bőr lehet első, másod vagy harmad osztályú!
- Legyen első osztályú, egyszer él az ember.
- És mégis milyen bőrt tetszik óhajtani? Malac, kecske esetleg medve?
- Legyen kecske.
- Szürke, fekete, barna?
- Szürke!
- Hát igen, szürkéből is több árnyalattal rendelkezünk, várjon megmutatom.
- Be kell ismernem, hogy igazán nem tudok dönteni. Szerettem volna venni egy kesztyűt, ami megy az új kabátomhoz, de hogy melyik árnyalat lenne jó ezek közül, nem tudom!
- Semmi gond, uram! Be tetszik hozni holnap a kabátot és majd én segítek kiválasztani a megfelelő kesztyűt.
A férfi bele is megy a dologba és éppen távozni készül, amikor egy ideges személy ront be az üzletbe. Egyenesen az elárusító nőhöz rohan és elkezd kiabálni:
- Ez a padlócsempém a fürdőszobából, ez a vécémnek egy darabja, a seggem megmutattam tegnap, ideadná már végre azt a rohadt vécépapírt?!? -
#3028 Félreértés
Kategória: Anyós viccek
Színházba indultunk a férjemmel, és taxit hívtam. Mielőtt a kocsi megjött, kiraktam a macskát a házból, de azonnal visszaszökött, és felrohant a lépcsőn.
A férjem a macskát kereste, amikor megjött a taxi. El akartam titkolni a sofőr elől, hogy a ház őrizetlenül marad, ezért azt mondtam:
- A férjem rögtön jön, csak felment elköszönni az anyámtól. A férjem néhány perc múlva jött is, beült mellém a taxiba, és azt mondta:
- A vén dög az emeleti szobában az ágy alá bújt. Egy fogassal kellett kikergetnem. -
#3027 Hirdetés
Kategória: Humoros hirdetések
Az alábbi hirdetések hangzottak el a helyi rádióban még 199x-ban:
1. Eladó egy C-64-es számológép két karral és madzagokkal.
2. Szó szerint:
"négyszáznyolcvanhatos számítógép vindóz háromegészegytizeddel eladó" -
#3026 A nap mondása
Kategória: Morbid
Ha egy cápa a tenyeredből eszik, a lábadból is fog! -
#3025 Fényképész kutyája
Kategória: Állatok
- Hogy ugat a fényképész kutyája?
- VAKU! VAKU! VAKU! -
#3024 Lehet, hogy volt, de...:
Lóerő
Kategória: Egyéb
Pista bácsi megy az országúton, egyszer csak megáll melette egy Mercedes, kihajolnak az ablakon és megkérdezik Pista bát:
- Hány lóerős a szekér, papa?
- Kettő, hát a tied?
- 320 - mondja a sofőr és elviharzik.
Pár kilométerrel arrébb az öreg látja, hogy a Mercedes nekiment egy fának. Erre gúnyosan így szól:
- Mi van fiam, szétszaladt a ménes? -
#3023 Fogorvos
Kategória: Orvosok
- Hé, mit csinál? -üvölt a beteg a fogorvosnál. - Ez nem a fájós fogam!
- Nyugalom, - mondja az orvos - arra is sor kerül. -
#3022 És a...
Kategória: Egyéb
Csinos asszonyka kutyát sétáltat. Egy férfi megáll mellette, és megszólal:
- Nagyon szép kiskutyája van. Megsimogathatom a szőrzetét?
- Hát persze! - válaszol a gazdi.
- És a kiskutyáét? - kérdezi a férfi.
-
#3021 ÉN is te nem, jó is te nem! :DDD -
#3020 És is te nem, jó is te nem. -
#3019 lool :)) -
#3018 Speed Limit-tel jobban nangzik :DD -
#3017 ÜBER! :DD -
[Walaki]D`Lair #3016 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
[Walaki]D`Lair #3015 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL -
selwik #3014 Két menyét iszik a kocsmában a bárpultnál. Az egyik elkezdi inzultálni a másikat:
- Tegnap az anyáddal háltam!
A másik nem szól semmit, csak belekortyol a sörébe.
- Nagyon jól csinálja!
Az továbbra is csak unott arccal néz maga elé.
- Akkorát élvezett, hogy beleremgtek a falak!
A másik elunja és leteszi a poharat:
- Apa részeg vagy, menj haza! -
#3013 Egy szép napon Jamaikában elfogy az összes fű. Néhány óra múlva magához tér az első kitisztult raszta néger, egy ideig csodálkozva forgatja a fejét, majd megszólal:
- Emberek, mi ez a rohadt szar zene?! -
#3012 i too you no good too you no
ezt fordítsátok le... -
Hogy hívják az angol nyuszit? -New Sea. -
#3010 Két férfi beszélget.
- Te, mi mindig a szexről beszélgetünk. Annyira unalmas már, beszéljünk valami másról!
- Jó, de miről?
- Mondjuk a zenéről.
- Rendben.
- Csináltad már zongorán? -
#3009 A parasztbácsi bemegyen a gazdaboltba:
-Kérek egy zsák korpát a disznyóknak!
-Nincsen korpa, csak gyönyörű haj! -
[Walaki]D`Lair #3008 VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ NEMÁÁÁÁÁÁ PLZ!!!!!! :DDDDD -
Két motoros megáll a piros lámpánál:
- Te, hogy jutok el a városligetbe?
- Mi van?
- A VÁROSLIGETBE AKAROK MENNI!
- Jól van, menjél! -
#3006 Amerikai újgazdag csávó vadiúj Mercijével száuldozik a hegyekben, mikor megpillant egy táblát: LIMIT 50 MILES. Dühös lesz, dehát új a kocsi, a jogsi, a rendőrök kíméletlenek... lelassít. Nemsoká' meglát egy újabb táblát: LIMIT 10 MILES. Majd szétrobban, dehát új kocsi, új a jogsi, a következő kanyarban meg ott lesznek a rendőrök, hát még lassabban halad tovább. A LIMIT 2 MILES táblánál már elkezd izzadni, de azért-már szinte lépésben-gurul tovább. A LIMIT 1 MILE-nél kiszáll és elkezdi tolni a kocsit. Egyszercsak nagy, díszes táblát pillant meg, rajta a felirat:
"WELCOME TO LIMIT!" -
#3005 :) -
[Walaki]D`Lair #3004 Ne büntess minket CSOCSO!!! :DDDDD -
#3003 ez végülis szar poén de elképzeltem ahogy elsüti valaki ezt a volt gimis osztályomban a dani tanárúrnál... tuti behugyoztam volna a röhögéstől ahogy a többiek is -
A matek órán a tanár az osztályhoz:
- A tudásotok kritikán aluli. Ha nem szeditek össze magatokat, az osztály 80%-át meg fogom buktatni.
Egy hang a teremből:
- Ha, ha, nem is vagyunk annyian. -
#3001 Petek én, fisomon dorok
Petsz te, fisodon dorsz
Pet ő, fisán dor -
#3000 :) nekem is igy tetszett:)))))) fogtam a fejemet én is!!! -
[Walaki]D`Lair #2999 ÉV VICCE BAZMEG!!!!!!!!!!! -
[Walaki]D`Lair #2998 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
A hét törpe Rómába látogat, mert fogadja oket a pápa. Az audiencia végén Morgó, aki eddig hátul állt, elorefurakszik.
- Excellenciás uram, lenne egy kérdésem.
- Morgó, kedves fiam, mi a kérdésed?
- Vannak Rómában törpe apácák?
- Nem, Rómában nincsenek törpe apácák. - mondja a pápa rövid gondolkodás után. Ekkor néhányan a törpék közül elkezdenek vihogni.
- Olaszországban azért van néhány törpe apáca?
- Olaszországban sincsenek, válaszol ismét a pápa. - Erre már az összes törpe vihog.
- De a világban valahol csak van néhány törpe apáca?
- Nem Morgó, sajnos egyetlen törpe apácánk sincs. - Ekkor már egyik törpe sem
bir magával:
- Morgó megdugott egy pingvint! Morgó megdugott egy pingvint! -
#2996 Temetőre zuhant egy utasszállítógép. Kilencszáz halottat találtak, de még ásnak. -
-Hogyan mondod azt másképpen, hogy 11 óra, 59 perc, 59 másodperc van? -Csipp és Dél. -
#2994 hát ezt ismertem:))) -
- Télapó, Télapó! Hozz nekem egy kistestvért! - kéri a kislány.
- Jó, de előtte küldd el anyukádat! - válaszolja a Télapó.