41234
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
#6447 "Tévedésből egy másik beteg helyett nyitották fel egy idős ember koponyáját a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) idegsebészeti klinikáján; az egyetem rektora azonnali, szigorú és átfogó vizsgálat indítását rendelte el kedden; a koros férfi állapota súlyos.
A vizsgálatnak meg kell állapítania az esetleges személyi felelősséget, valamint a városi kórház és SZTE idegsebészeti klinikája közötti "logisztikai kapcsolat lehetséges hiányosságait" - áll az MTI-hez eljuttatott közleményben, amelyet Szabó Gábor rektor írt alá.
A rektor sajnálatát és együttérzését fejezte ki a történtek miatt a betegnek és hozzátartozóinak. A vizsgálat eredményéről haladéktalanul tájékoztatják a közvéleményt - olvasható a közleményben.
A 80 éves kisteleki férfit a városi kórházból a hét végén egy másik beteg helyett küldték át műtétre az idegsebészeti klinikára, a betegcsere a koponya felnyitása után derült ki - közölte az MTI-vel Nárai György, a kórház főigazgatója.
Elmondta, hogy azonnal vizsgálóbiztost nevezett ki a kórházban, s bár a törvény szerint 30 nap áll rendelkezésükre a vizsgálat lefolytatására, három nap alatt szeretnék kideríteni a történtek körülményeit.
Az idegsebészeti klinikán az MTI úgy értesült, hogy az elcserélt beteg állapota súlyos. Egyéb információt a család kérésére nem adott a klinika."
Ha nem a NOL-on olvasom, nem hiszem el! Európa! Itt a Balkán! -
#6446 aszem 5-től 12-ig vannak a csavarok amiket műtét közben használnak, természetesen a 7-8-9-ből kell a legtöbb mert az átlagos embereknek az kell, na abból van mindig a legkevesebb, tehát műtét sebészi része jó esetben 30 perc, hiányzó csavar nagyobból méretre vágása min 20 perc, akár hogy is nézzük elég morbid vicc a magyar egészségügy :( -
#6445 Off:
Pár évvel ezelött Tatabányán 7 ember-ből 2 meghalt,mert rossz volt a gerincfestő anyag!
Pletyka szinten: Állítólag lejárt dátumú anyagot adtak be. Mivel külföldön másképp írják fel a dátumot és ezt nem vették figyelembe...
Ui: felelős nincs, kártérítés még azt hiszem folyamatban... -
#6444 hát ja, amilyen káosz van, sokkal sűrűbben is előfordulhatna.... -
#6443 hát ja, amilyen káosz van, sokkal sűrűbben is előfordulhatna.... -
#6442 az a csoda hogy nincs több ilyen eset, faterom kb 3 hete 8 óra alatt több mint 90 beteget kezelt.... -
#6441 Csak neked:
Jelenleg gépek tartják életben azt a nyolcvan éves férfi beteget, akinek egy elcserélt lelet miatt tévedésből nyitották fel a koponyáját. A nyolcvan éves bácsit otthon kapta el a rosszullét, szomszédai a remegő végtagok láttán kihívták a mentőket. A Szegedi Tudományegyetem klinikáján elvégezték a szokásos vizsgálatokat, valamint computer-tomográfos vizsgálatra is elküldték a beteget.
A lelet azonban nagy valószínűség szerint összekeveredett egy másik beteg CT-felvételével, emiatt az idős férfit azonnal a műtőbe szállították. A koponya felnyitásakor derült csak ki, hogy hiba történt, az operációt nem kellett volna elkezdeni.
A bácsi a műtét után kómába esett, melyből annak ellenére nem ébredt fel, hogy azóta újabb két műtétet hajtottak rajta végre. A klinika igazgatója elmondta, a szombaton megkezdett vizsgálat befejezéséig felelőtlenség lenne nyilatkozni az ügyben, mindenesetre fegyelmi biztost nevezett ki azért, hogy kiderítsék, ki tehet a leletek elcseréléséről. A nyolcvan éves beteget csak a gépek tartják életben. -
#6440 nekem a lap nem jeleníthető meg :( -
#6439 ?
Most olvastam el... -
#6438 nem müxik a link -
#6437 Tudom nem ide illik, de ez elég szar dolog, akárkivel megtörténhetne.
Akár vicces is lehetne ha nem lenne komoly...
Véletlenül megműtöttek Szegeden egy bácsikát
Mint a filmekben, elcserélték a leletet. Ekkora szart... -
GiGa master #6436 Mért mennek a szőke nők 19-en a moziba??
-mert a film 18 éven felülieknek ajánlott!:) -
#6435 :DDD -
#6434 Adok érte egy szubtérradarelőlappolírozóelőlapcserealkatrészt, egy dilítiumtartályfogantyúkészletet, egy deflektorizzósorkarbantartókészletprospektust, meg egy fézerkimenetierősítőkristálytervrajzkészítőprogramot, jó? -
#6433 Star Trek apró:
Eladók a következő cuccok:
1 db alig használt Neotronikus subsequencer
1 db felcsatolható Lioprotomagnezit replacer (3 fokozatú)
2 tonna Tetrakloro-dhilitiumsulphat-L
4 db Liquidsubspace radium emitter
3 zsák Longrange submolecular disinfector extractum (gyógyászati célra nem alkalmas!)
1db Holoneutrino warpmatrix (rossz!)
3 tekercs Wormhole scalar helix integratum (az egyik kiégett, de a másik kettő túlhajtható)
Ugyanitt:
Droid mezoparadoxophila (kapszula formában, vény nélkül) és Biomechanical chemosynthesis eljárással működő xenon lámpás fali-fenyőfák.
Érdeklődni:
T’pol
Jupiter állomás
Promenad, Deck C.
Jelige: Plazmasintér
-
#6432 Biztos mindenki ismeri az önkiszolgáló áruházakban tévelygő vevők viszontagságait, akik egy kicsit is hozzáértő eladót próbálnak előkeríteni. Valószínűleg ezen lehetne változtatni, például plusz bevétel reményében, valahogy így:
"Kedves Vásárlóink!
Tekintettel alkamazottaink egyre fokozódó terheire, áruházunk a következő díjakat vezeti be vásárlóink számára:
Egyszerű válasz a vásárló kérdésére: 100 Ft
Értelmes válasz a vásárló kérdésére: 200 Ft
Becsületes válasz: 1000 Ft
Válasz egy hülye kérdésre: 2000 Ft
Vállvonogatás: 200 Ft
Hülyén nézés: 400 Ft
Nagyon hülyén nézés: 500 Ft
Az osztályvezető odahívása: 2500 Ft
Természetesen a vevők levegőnek és hülyének nézése továbbra is ingyenes!" -
#6431 Kovács úr bemegy a kedvenc utazási irodájába, és így szól a tulajhoz:
- Nyaralásról lenne szó, de most valami mást szeretnék, mint eddig!
- Igen? És mire gondoltál?
- Emlékszel, amikor pár éve Hawaii-t ajánlottad, és a feleségem terhes lett közben?
- Igen.
- És azt, amikor a Bermudákra beszéltél rá, és a feleségem teherbe esett alatta?
- Igen, arra is.
- Na, most valami olcsóbbat ajánlj, hogy őt is magammal vihessem... -
#6430 ja igen ismertem eztis . LOLL -
#6429 Ja, efbíáj, vagy kágébé, mindkettővel van :) -
#6428 pfff:DDDD -
#6427 Itt is volt már többször-olvassatok vissza...
Amúgy az a lényeg, hogy a faszi írt a fiának aki börtönben van, hogy milyen kár, hogy nincs itt mert egyedül kell felásnia a kertet a gyerek meg visszaírt, hogy ne ássa fel, mert oda dugta a hullákat. Erre persze odament az FBI és feltúrták az egészet így fell lett ásva a kert..,. -
#6426 meséld csak el :) -
#6425 Ez olyan mint az a börtönös-kertfelásós eset :D -
#6424 :DDD -
#6423 A furfangos lakó esete
Állítólag megtörtént az eset Amerikában: egy lakó este kinézett az
ablakon, és azt látta, hogy sötét alakok pakolják ki a garázsát.
Kétségbeesetten hívta a zsarukat. Erre fel a válasz:
- Bocs, most nincs szabad járõrkocsink, amit azonnal oda tudnánk
küldeni. Majd ha lesz, akkor odamegy valaki, és megnézi, mi van. Az
ember fogta a fejét, de nem volt mit tennie. Letette a kagylót. Aztán
gondolt mégis egy merészet, és tárcsázott újra:
- Halló, rendõrség? Én vagyok az elõbbi bejelentõ, akinek azt mondták,
hogy majd késõbb kiküldenek egy kocsit. Csak azt akartam mondani,
ne fáradjanak, már lelõttem a betolakodót! Fél percen belül tele volt a
környék zsarukkal. Úgy villogott az utca, mint egy hatalmas
karácsonyfa. . . Persze mellesleg elfogták a tolvajokat is. A jegyzõkönyv
felvétele közben az egyik nyomozónak feltûnt valami, és firtatni kezdte
az ügyet a lakónál:
- De uram, mintha azt mondta volna a telefonba, hogy lelõtte õket! - De
biztos úr, maguk meg mintha azt mondták volna a telefonba, hogy
pillanatnyilag egyetlen szabad járõrkocsijuk sincs!
-
#6422 Mondjuk legalabb letagadna, h o otletto ki :P -
#6421 Gratulálj neki a nevemben egy baseballütővel. -
#6420 A-U-C-H -
dieselG #6419 Egy haverom nagyon nyomja az általa kiötlött hígszar viccét..
Hogy hívják azt a hálózatot, ahol senki meg se szólal?
Szót-LAN.
ÁÁ! -
soldier #6418 :DDDDDDDDDDDDDDDDd
-
#6417 és akkor mi van? élvezzétek a viccet bazdmeg. :D -
#6416 Mindegyik sértő. -
#6415 tudom... értettem én az elején is :D -
#6414 attól még leírhatja hoyg "ha ilyet mondana" akkor mit csinálna vele :D
tudod...ha lenne s ilyetmondana...érted?
[magyarázós] -
#6413 De nincs barátja! :D -
#6412 a 3-as szerintem egy kicsit sértő, a 9es mmeg szarul van megfogalmazva nagyon :D
majd jön katától a válasz: "Ha ilyet mondana a barátom..." :DD -
#6411 Ezt Katának ajánlom! :D
A 9 legidegesítobb noi kérdés a foci EB alatt:
(És persze tippek a válaszadáshoz)
1, Kik játszanak az izék ellen?
1, A köcsögök játszanak a botlábúak ellen, és egy vak barom vezeti a
meccset.
2, Átkapcsolnál amíg megnézem a Lucecítát?
2, Szóltam, hogy kijöhetsz a konyhából?
3, Te, a Figónak van felesége?
3, Nincs. De van pár barátnője, és mindegyik százszor szebb, mint te.
4, Szerinted melyik csapatnak szebb a meze?
4, Sajnos egyik sem játszik olyan cuki rózsaszínben, amilyen neked igazából
tetszene.
5, Akinek nincs labdája az miért fut?
5, Tudod, Portugáliában sok a szúnyog, és ha megállna, akkor
összecsípkednék.
6, A hosszabbításra is kiváncsi vagy?
6, Kíváncsi. Csak utána szeretkezhetünk.
7, Összesen hány félido van?
7, Miért nem fested a hajad még szőkébbre?
8, A németek miért rúgnak olyan erosen?
8, Hogy gyorsabban vége legyen a meccsnek.
9, Te, azért lassítják a képet mert a Vitray már öreg???
9, Nem. Azért, hogy a buta libák jobban lássák az izmos férfitesten a
feszülő izmokat.
-
#6410 -
Prank #6409 ezt már mondtad:) -
#6408 én tegnap hallottam először