41234
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Gladiator
    ez hüjeség.
  • Mayday
    Ezt nem ertem; egy sima oleles gond, vagy ez mar szexualis jellegu osszebujasra vonatkozik, vagymi?
  • M@TriX
    Drága lehet a nyilvános ölelés
  • M@TriX
    ezt már régebben olvastam, de jó ;)

"T. Szerkesztõség!
    Mélységesen felháborodtam az Önök által szerkesztett keresztrejtvényben szerepelt feladvány miatt: "A szerelem nyílása". A megoldás 4 betû, most nem írnám le. Ez egyszerûen gusztustalan! Nyilvános boncsánatkérést követelek a jó erkölcs nevében!
    A Megyés Püspök.

A szerekesztõ válasza:
    Tisztelt Püspök Úr!
    Elnézését kérjük, ha ez Önt felháborította. Azonban fel szeretnénk hívni a figyelmét egy kis apróságra.Az Ön megoldása a "pina" volt, melyet sajnos nem tudunk elfogadni. A feladvány ugyanis nem "A szerelem nyílása" volt, hanem a "A szerelem nyilasa", amelyre a megoldás "Ámor" lett volna.Összesen 2334456 megoldás érkezett be szerekesztõségünkbe. Ezek között mindössze 2 rossz megfejtés volt, az egyik az Öné, a másik az Érsek Úré, így ezúton üzenjük az Érsek Úrnak, hogy az õ "segg" válaszát sem tudjuk elfogadni.
    A szerk."
  • Glpetyus
    lol:)
  • Glpetyus
    jó:D
  • Glpetyus
    :DDDD
  • Gladiator
    enyni erővel, ha szőke lennél rájönnél, hogy mennyire nem is jó a szőkékkel vitszelődni. mondjuk nem egsézen ugyanaz az eset.
  • Gladiator
    de nincs. majd ha lesz elgondolkodunk, kösz hogy szóltál.
  • ollie
    Ha lenne gyereketek, lehet hogy elgondolkoznátok azon, hogy mennyire nem jó ötlet ezekkel viccelni.
  • Shaman
    mindég ezek a pedofil viccek...:-))
  • soldier
    :DDDDDDDDDDD
  • traXion
    réki de jóak :D
  • soldier
    Miért lila a pedofil fasza?
    Rácsapódott az inkubátor teteje :DDDD
  • traXion
    :D
  • ToMMo
    - Mi a cigány rémálma?
    - ???
    - Munkabalesetben meghalni.
  • ToMMo
    Nyuszika talál egy hatlövetűt az erdőben, gondolja most visszaadja a rókának a sok b@szogatást.

Bekopog a rókához és ráfogja a pisztolyt:
    - Na besz@rtál Rudi??
    - Nem. - válaszolja megütközve a róka. Nyuszika pipa lesz, fellő a levegőbe kettőt, hogy megrémissze a rókát
    - Na sz@rjál!
    - Nem sz@rok! - mondja dacosan a róka. Nyuszika fellő hármat a levegőbe, mire a róka baromira berezel és sz@rik egyet.
    - Most edd meg! - parancsolja a nyuszi
    - Nem eszem!! - válaszolja a róka. Nyuszika bepipul, fellő mégegyet.
    - Na megeszed?!
    - Nem!! - mondja dacosan Rudi. Nyuszika próbál lőni, de nem megy.
    - Tudod mit Rudi, megeszem én!
  • Dani20
    ja az :DD
  • Dichter
    EZ KIBAAAAAAAAAAAAAAASZOTTUL JÓÓÓÓÓÓÓ :D:D:D:D:DD:D:D:D
  • Dani20
    " Olyan jó vagyok az ágyban, hogy néha már a saját nevem sikongatom "

• VinylToy #6588
    "tegnap becsaptam egy ajtót, azt mondtam neki h nyitva van" :D
  • Dani20
    csináld a listát !!! :DD
  • VinylToy #6586
    HumorHarold :DDD
  • Dani20
    Az évfolyamból meglehetősen gyér érdeklődés mutatkozott egy bizonyos prof.
    előadásai iránt. Ennek következményeképpen a prof. az egyik előadás végén
    bejelentette, hogy legközelebb ZH írás lesz, ahová a hiányzókat is sok
    szeretettel várja. Közölte továbbá, hogy hiányzást csak akkor fogad el, ha
    az illető beteg, és már a halálán van. Erre az egyik diák megkérdezte:
    Elfogadja-e a hiányzás okának professzor úr a túlzásba vitt nemi élet
    okozta végkimerülést? Kis csend. A prof. egyenesen a kérdezőre nézett egy
    pillanatig, majd ezt válaszolta:
    - Na ne hülyéskedjen! Majd legfeljebb megírja balkézzel.

LOOOOOL
  • G_ArchAngel #6584
    hehe:)
  • Dani20
    Figo, Ronaldo és Beckham állnak a mennyország kapuja előtt, Szt. Péter nyit
    ajtót. Figohoz fordul és kérdezi tőle:
    -Mondd Fiam! Szerinted mivel érdemelted ki az örökkévalóságot? Figo így válaszol: "Én egy művész vagyok. Az én példámon felnőve lesznek a tehetséges fiatalok nagy focisták, és így megmentettem őket a bűnözéstől."
    Szt. Péter elismerően bólint. Ronaldo kerül sorra, ugyanazt a kérdést kapja. Ő találóan így felel: " Amikor focizom, mindenkit egyenlőként kezelek, nem teszek különbséget az emberek között az etnikai hovatartozásuk miatt. Egy riói srác ugyanolyan nekem, mint egy madridi szupersztár." Szt. Péter ismét elimerően bólint.
    Végül Beckhamhez fordul: " Feltételezem Fiam, te csak a labdádért jöttél!"

:DDD
  • ollie
    SOFTWARE DEVELOPMENT CYCLE
    by
    David Lubar

Software doesn't just appear on the shelves by magic. That program shrink-wrapped inside the box along with the indecipherable manual and twelve-paragraph disclaimer notice actually came to you by way of an elaborate path through the most rigid quality control methods on the planet. Here, shared for the first time with the general public, are the inside details of the program development cycle.

1. Programmer produces code he believes is bug-free.

2. Product is tested. Twenty bugs are found.

3. Programmer fixes ten of the bugs and explains to the testing. department that the other ten aren't really bugs.

4. Testing department finds that five of the fixes didn't work and discovers fifteen new bugs.

5. See 3.

6. See 4.

7. See 5.

8. See 6.

9. See 7.

10. See 8.

11. Due to marketing pressure and extremely pre-mature product announcement based on over-optimistic programming schedule, the product is released.

12. Users find 137 new bugs.

13. Original programmer, having cashed his royalty check, is nowhere to be found.

14. Newly-assembled programming team fixes almost all of the 137 bugs, but introduces 456 new ones.

15. Original programmer sends underpaid testing department a postcard from Fiji. Entire testing department quits.

16. Company is bought in hostile takeover by competitor using profits from their latest release, which had 783 bugs.

17. New CEO is brought in by board of directors. He hires programmer to redo program from scratch.

18. Programmer produces code he believes is bug-free.
  • PREMIERE1
    Harcikutya a tököm ...
  • PREMIERE1
    Ez nem is vicces, meg politika is, nem illik ide, vagy valami ehhez hasonlót írt vki, miután bekerült ide némi politika, és törölve lett ...

(Amúgy, pár nappal ezelőtt ez már volt Horn Gyulával is. Ugyanitt. Ott még megértem, hogy kikérte Gyula, de Orbán? Mikor a kisgazdákkal közösen kormányoztak?! Pff. )
  • ghost cb
    ez már annyira mind1
  • Dzsini
    nana! :)
  • RelakS
    Eddig Horn-al volt, és dzsinnel :D Szvsz úgy jobbabb
  • ghost cb
    Orbán viktor megy a dunaparton, egyszer csak kiugrik elé egy aranyhal:
    -Ha visszadobsz teljesítem 3 kivánságod kisgazdám!
    (ezt mutatni kell!)
    Orbán eltapossa az aranyhalat:
    -Anyád a kisgazda!
  • Punkerwork
    ezek még nála is nagyobb senkik kivéve Erika-t aki csak szenvedő alany, nem elég hogy megcsalták de még a média is b@szogatja (bár lehet megfizetik)
  • Mayday
    De ki ez a Tunde, Vili es Erika?
    Stohl Bucit meg eppen tudom, ezek is hasonlo "szinvonalu" emberek?
  • M@TriX
    Ablakon át menekült a rajtakapott Tünde :)) nem rossz :)
    Mondjuk lefényképezhették volna ;)
  • ToMMo
    talán van pár, megnézegelődöm
  • hen-tes
    hádde.. nah jó. mind1 :D
  • hen-tes
    lál :D
  • Gladiator
    :-DDDDD kemény :-DDDDD