Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
-the invisible-
http://dogcum.uw.hu

By the perception of illusion we experience reality.
Reteknek van egy hím papagája, a szomszéd idõs hölgynek pedig egy tojója. Retek addig-addig gyõzködi a hölgyet, míg az beleegyezik, hogy egy százasért Retek átvihesse a hímet, de ragaszkodik ahhoz, hogy amikor a két madarat összeteszik, nekik ki kell menniük a helyiségbõl.
Ki is mennek. Pár perc múlva éktelen rikácsolás hallatszik. Berobbannak a szobába, és azt látják, hogy a hím tépkedi a tojó tollát, miközben azt kiabálja:
- A gazdám egy százast fizetett érted, meztelenül akarlak megkefélni...!
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
szegény kínkeservesen 1 perig bírta a non-stop káromkodást...
behívják a germánt: õ egy fokkal jobb, 3 percig mondja a magáét!
szólítják a magyart, de miközben versenyzõnk jön fel a színpadra megbotlik a mikrofonzsinórban.. elkezd kurvaanyázni, és 10 percen csak mondja és mondja... aztán odalép a mikrofonhoz, és megkérdezi a zsûriket, h
-Akkor kezdhetem?

¡Hala Madrid!
bár ezeket a beszólásokat is utálom, hogy volmárvoltmár 😛PPP
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
-Õrmester, mivan ha az erdõbe mentek?
Visszhangként a 2 zsidó:
-Õrmester, mivan ha az erdõbe mentek?
Mire a katona meglátja a kutat így szól:
-Õrmester, mivan ha a kútba mentek?
A 2 zsidó megint:
-Õrmester mivan ha a kútba mentek?
Az õrmester így szól:
-Dobj be egy gránátot katona!
Meghalja ezt a 2 zsidó és így mondják:
- MIvan ha az erdõbe mentek? Mivan ha az erdõbe mentek?!
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
-Mit iszol?
-Sósavat.
-Mit?
-Arghhhhhhh........
:-)
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
- Na kisfiam mi szeretnél lenni, ha nagy leszel?
- Repülõgéppilóta!
- Nem úgy kérdeztem! Szappan vagy párna?
- Ne igyál belõle, mérgezõ!!
- Nem érteni lenni arab diák! - mondja a fickó.
- Mondom lassan idd, mert hideg
-Miaz nyuszika? Pubertás?
-Ááá, sörét.
<én még hozzá tenném:>én még hozzá tenném:>
-Kiét?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
de jó 😊
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
kicst nehez lenne itt elmagyarazni, miert hivnak engem egy psychiatriarol (munkaugyileg), eleg legyen annyi, hogy koltsegvetessel kapcsolatos es nem az elmealapotommal 😊
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
egyszer meloba nagy hajtas kozott csorog a telefon, en meg idegesen bele hogy itt a bolondokhaza...
a vicc benne az, hogy a vonal masik vegen is egy psyhiatria volt... jot nevettunk rajta
- Ki az?
- A halál vagyok, érted jöttem!
Hát a srác nem tud mit csinálni, ajtót nyit és ennyit mond:
- Hát ha menni kell, menni kell, de legalább elõtte szívjuk el ezt a szálat, ha már megtekertem.
A halál rááll, beszívnak, röhögnek. Eltelik az idõ, a halál megszólal:
- Miért is jöttem?
- Nem tudom - így a srác.
- Na mindegy, megyek, késõre jár.
A halál elmegy, másnap megintcsak kopogtat az ajtón, a csávó megintcsak épp tekerésben van.
- Hát Halál, látom megint jöttél, vigyél, nem bánom, de azért ezt a cigit még tegyük el.
A halál megint rááll a dologra, nem siet, amúgy is bejött neki a dolog. Elszívják a cigit, megintcsak kutyául kilesznek. Eltelik az idõ, megkérdi a Halál:
- Minek is jöttem?
- Fogalmam sincs.
- Akkor megyek, nagyon eltelt az idõ.
A Halál elmegy, ám másnap megint kopogtat hõsünk ajtaján, aki ezúttal is épp a napi cigijét sodorja. A Halál megszólal:
- Na szívjuk el azt a cigit, azt már itt se vagyok.
- Szomszéd képzeld, a fiam belepisilte a nevét a hóba!
- És mivan abban ?
- Abban semmi, ... de a lányod kézírásával csinálta.
Petõfi Sándor 1848 március 16-án reggel bemegy a Pilvaxba.
-Kocsmáros, kérek egy pohár bort!
-Sanyikám, nem adok! Tegnap is így kezdõdött, és milyen nagy balhé lett belõle!
Elsõ a bulgár elnök: "I wake up in the morning. I see the yellow sun. I see the green grass and I think to myself: I hope it will be a pink day."
Második Mádl: "I wake up in the morning, I eat a yellow banana, a green pepper and in the evening I watch the pink panther on TV."
Majd Ion Iliescu: "I wake up in ze morning, I hear ze phone "green...green...", pink up the phone and I say... "Yellow?"
Egy kutya gondolkodik:
- Itt lakom ezzel az emberrel, aki etet, meleg szállást biztosít, simogat és szeret engem. Ezek szerint õ az Isten?
Egy macska gondolataiból:
- Itt lakom ezzel az emberrel. Etet engem, simogat, takarít, szállást biztosít. Ezek szerint én vagyok az Isten!
Mise
Egy verõfényes, nyári nap így kezdte a pap a misét:
- Testvéreim. Háromféle beszéd van a kezemben. Az elsõ nagyon sokat ér, és 5 percig tart. A második nem olyan értékes, és 15 percig, míg a harmadik kevés értéket hordoz és egy óra hosszáig tart. Most körbehordozzuk a perselyt majd választunk a három közül egyet.
Balett
Az anya és kislánya elõször mennek el egy balett elõadásra. A kislány csodálkozva nézi a balett táncosnõket, akik lábujjhegyen táncolják végig a darabot. A végén az anyuka megkérdi a lányát:
- Na, kicsim, hogy tetszett?
- Nagyon, de mondd, anyu, nem egyszerûbb lett volna magasabb táncosnõket alkalmazni?
Albérlõk
Albérlõk levelei a tulajdonoshoz:
1. Eldugult a WC, emiatt nem tudjuk megfürdetni a gyereket.
2. Tudatom Önnel, hogy a szomszéd férfinél büdös van.
3. A WC ülõke eltört, hova álljak?
4. A mosogató nevében írok, aki leesett a falról.
5. A WC ülõke kettétört, és most három darabban van.
6. Kérem, javíttassa ki a járdát. A feleségem tegnap arra járt és terhes.
7. A konyha padlója nagyon dohos. Két gyerekünk van és most szeretnénk egy harmadikat, ezért küldjön valakit, aki tud segíteni.
8. Küldjön valakit, aki megnézi a vizet, mert mókás színe van és nem iható.
9. Valaki javítsa meg a fürdõszobai csapot. A feleségemnek letörte a körmét, és ez kellemetlen nekünk.
Valóságsó
Jelentkezési lap a délutáni talk-show résztvevõk számára:
Személyes adatok:
Név:____________
Anyja neve:_______________
Apja neve (ha ismert):__________
Házastárs neve (ha különbözik a fentiektõl): ______________
Foglalkozás (tegyen x-et a megfelelõ helyre): __ Munkanélküli __Eladó egy plázában __Skinhead
Egy háztartásban élõ gyerekek száma:_____
Ebbõl saját: ____
Legmagasabb iskolai végzettség (kraikázza be a megfelelõt): 4 6 8
Egy tanévet hányszor járt? ____
Válóperei száma: ____
Börtönben töltött évek száma:____
Hetente hány órát tölt diszkókban? _____
Tetoválások száma: ____
Hobbik: __Alkohol ___Cigaretta ___Marihuána __Egyéb kábítószer __Betöréses lopás __Csoportos garázdaság
Amennyiben tud olvasni, mi a kedvenc folyóirata: __Story __Meglepetés __Popó magazin
Le tudja betûzni a vezetéknevét? __Ja __Francokat
Emlékszik a házastársa nevére? __Ja __Mi az a házastárs?
A folyamatosan káromkodás nélkül töltött percek száma (karikázza be a megfelelõt): 1 2 3 4 5
Hányszor látott __UFO-t __Balázs Palit __Balázs Palit egy UFO-ban
Emlékszik rá, mikor mosakodott utoljára? __Igen __Nem
Fogainak színe: __Sárga __Barna __Fekete __Nincs
Kérjük, egy "X" segítségével hitelesítse az iratot!
Hátsó lámpa
A rendõr leállítja az autóst az autópályán, és megkérdi tõle:
- Uram, megkérdezhetem, mióta jön hibás hátsó lámpákkal?
A sofõr kiszáll, megnézi a kocsi hátulját, majd térdre esik és elkezd zokogni.
- Ugyan már, annyira azért nem súlyos a helyzet! - nyugtatja a rendõr. - Pár kiégett izzó miatt még nem kell elkeseredni.
- Nem? És az utánfutóm, meg a motorcsónakom?
nem akora poén sztem.
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
BOCS' , hogy csúnyán írok...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
2 vadász ül a magaslesen. Mindkettõ távcsõvel kémleli a tájat. Egyszer csak megszólal az egyik:
- Te komám, az nem a te házad ott az út szélén?
- De, az én házam.
- És a kerités melett nem a postás bringája van odatámasztva?
- De komám, az van odatámasztva.
- És komám, az nem a feleséged, aki épp a postással szerelmeskedik?
- De sajnos az, komám, kérlek tegyél meg nekem egy szivességet, lõdd fejbe a feleségem, a postást pedig tökön!
A másik vadász néz egy darabig, majd megszólal:
- Hát komám...ez most egy lövésbõl sikerülni fog!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
- Kísértetiesen hasonlít.
- Próbáltad már a telefonszexet?
- Egyszer, de a lyukak túl kicsik voltak.
Ez olyan jofiusan hangzik :-))
Azt ugy meselik, hogy "Nekünk otthon ebböl annyi van mint a szemet."
ENNYI ERÕVEL NÉZZ MEG 1 Culombo FILMET ÉS HIGGADJ LE!
Az francia, a cigány és a magyar utazik a repülõn, mikor a hangosbeszélõn bejelenti a pilóta hogy zuhan a repülõgép, mindenki dobjon ki valamit amibõl az országának sok van.
Az francia fogja kidob egy láda bort és így szól:
- Nekünk ebbõl van sok!
A cigány kidob egy láda bicskát és azt mondja:
- Nálunk ebbõl van sok!
A magyar megfogja majd habozás nélkül kidobja a cigányt a repülõbõl, majd megszólal:
- Na nálunk meg ebbõl van sok!
S.L.I.C.K te valami ritka szar viccmondó vagy...

"The trees move. Do you not see it?"
Halló, elmegyógy intézet miben segíthetek?...
Vagy
Halló te a domina S/M vonalát hívtad...
Melyik a leghûségesebb asszony? A szõke a barna vagy a fekete?
Az õsz!
A szõke nõ így kezdi a az SMS t:
BOCS' , hogy csúnyán írok...
Ezt lehet hogy ismeritek:
Az angol, a francia, a magyar és a cigány utazik a repülõn.
Az angol fogja kidobja a kalapját és így szól:
-Nálunk ebbõl sok van!
Fogja a francia kidob egy sajtot és õ is azt mondja:
-Nálunk ebbõl sok van!
A magyar habozás nélkül kidobja a cigányt a repülõbõl és õ is:
-Nálunk ebbõl rengeteg van!
Másik ilyen provokálás:
Megkérnénk azokat a munkatársainkat, akik egy kicsit késõbb jönnek, hogy a folyosó jobb oldalán haladjanak, hogy ne kerüljenek összeütközésbe azon kolegákkal, akik egy kicsit hamarabb mennek haza.
A vezetõség.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
-mennyi 2x2?
Intel kapásból rávágja:
-5!
-De hisz a jó eredmény 4!
-Na és, de gyors voltam!