Viccek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zakika
ezt inkabb a perverz allat topicba kellet volna

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

pityogo2
JÁÁJ

Ide mit kéne írni?

LOÁÁÁÁÁLLLL

-the invisible-

szurmakotium
Én viccnek vettem, bár lehet hogy komolyan gondolta az alkotó ....

http://dogcum.uw.hu

By the perception of illusion we experience reality.

bogyoka
Remélem ilyen vicc még nem volt, nem tudom, de beirom:

Reteknek van egy hím papagája, a szomszéd idõs hölgynek pedig egy tojója. Retek addig-addig gyõzködi a hölgyet, míg az beleegyezik, hogy egy százasért Retek átvihesse a hímet, de ragaszkodik ahhoz, hogy amikor a két madarat összeteszik, nekik ki kell menniük a helyiségbõl.
Ki is mennek. Pár perc múlva éktelen rikácsolás hallatszik. Berobbannak a szobába, és azt látják, hogy a hím tépkedi a tojó tollát, miközben azt kiabálja:
- A gazdám egy százast fizetett érted, meztelenül akarlak megkefélni...!

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

lee86
Káromkodási versenyt rendeznek... 3 versenyzõ van, az angol, a német és a magyar.. behívják az angolt:
szegény kínkeservesen 1 perig bírta a non-stop káromkodást...
behívják a germánt: õ egy fokkal jobb, 3 percig mondja a magáét!
szólítják a magyart, de miközben versenyzõnk jön fel a színpadra megbotlik a mikrofonzsinórban.. elkezd kurvaanyázni, és 10 percen csak mondja és mondja... aztán odalép a mikrofonhoz, és megkérdezi a zsûriket, h
-Akkor kezdhetem?

¡Hala Madrid!

voltpárszor.....

bár ezeket a beszólásokat is utálom, hogy volmárvoltmár 😛PPP

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

SLICK
2 zsidó elmenekül a koncentrációs táborból. Elérnek egy erdõhöz az elõtt van 1 kút. Megbeszélik mivel úgyis kivan száradva a kút, hogy oda bebújnak és ha keresik õket akkor úgy tesznek mintha õk lennének a víz. Jön is a két német katona. az egyik megkérdezi:
-Õrmester, mivan ha az erdõbe mentek?
Visszhangként a 2 zsidó:
-Õrmester, mivan ha az erdõbe mentek?
Mire a katona meglátja a kutat így szól:
-Õrmester, mivan ha a kútba mentek?
A 2 zsidó megint:
-Õrmester mivan ha a kútba mentek?
Az õrmester így szól:
-Dobj be egy gránátot katona!
Meghalja ezt a 2 zsidó és így mondják:
- MIvan ha az erdõbe mentek? Mivan ha az erdõbe mentek?!

szurmakotium
bah, #5129 😉

Három elnök, a magyar, a bulgár és a román, készül?dnek az EU-ba. Az interjú el?tt figyelmeztetik ?ket, hogy a "green", "pink" és "yellow" szavakkal kell mondatot alkossanak. Els? a bulgár elnök: - I wake up in the morning. I see the yellow sun. I see the green grass and I think to myself: I hope it will be a pink day. Második Mádl: - I wake up in the morning, I eat a yellow banana, a green pepper and in the evening I watch the pink panther on TV. Majd Ion Iliescu: - I wake up in ze morning, I hear ze "green...green...", pink up the phone and I say... "Yellow?"

jaja.. de ezt ne ragozzuk továbbb.....

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Bandew
A csontjukból pedig gombokat.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

wizy
lehet hogy már volt, de majd szoljatok rám:-)

-Mit iszol?
-Sósavat.
-Mit?
-Arghhhhhhh........

:-)

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Faki
vagy ecset

mert a zsidók hajából párnát csináltak...

munka_gorilla
hát, nem a legfrisebbek... miért párna?

hyyb
Hitler sétálgat Auschwitzban, a koncentrációs táborban és odamegy egy 8 éves zsidó kisfiúhoz.
- Na kisfiam mi szeretnél lenni, ha nagy leszel?
- Repülõgéppilóta!
- Nem úgy kérdeztem! Szappan vagy párna?

hyyb
A skinhead meglát egy fickót amint a Dunából iszik. Odakiabál neki:
- Ne igyál belõle, mérgezõ!!
- Nem érteni lenni arab diák! - mondja a fickó.
- Mondom lassan idd, mert hideg

Voltan
Tényleg az...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

RelakS
Nyuszika nyomkodja a képét. Arra megy a róka:
-Miaz nyuszika? Pubertás?
-Ááá, sörét.
<én még hozzá tenném:>
-Kiét?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

hen-tes
régi
de jó 😊

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

zakika
nem, csak bolondokhaza van itt neha (gyakran)

kicst nehez lenne itt elmagyarazni, miert hivnak engem egy psychiatriarol (munkaugyileg), eleg legyen annyi, hogy koltsegvetessel kapcsolatos es nem az elmealapotommal 😊

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

ollie
miért, te pszichiátrián dolgozol??

zakika
jopofiskodunk, jopofiskodunk?...

egyszer meloba nagy hajtas kozott csorog a telefon, en meg idegesen bele hogy itt a bolondokhaza...

a vicc benne az, hogy a vonal masik vegen is egy psyhiatria volt... jot nevettunk rajta

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

szurmakotium
Egy srác üldögél otthon, épp tekeri a jointot, egyszer csak csöngetnek. Kiszól:
- Ki az?
- A halál vagyok, érted jöttem!
Hát a srác nem tud mit csinálni, ajtót nyit és ennyit mond:
- Hát ha menni kell, menni kell, de legalább elõtte szívjuk el ezt a szálat, ha már megtekertem.
A halál rááll, beszívnak, röhögnek. Eltelik az idõ, a halál megszólal:
- Miért is jöttem?
- Nem tudom - így a srác.
- Na mindegy, megyek, késõre jár.
A halál elmegy, másnap megintcsak kopogtat az ajtón, a csávó megintcsak épp tekerésben van.
- Hát Halál, látom megint jöttél, vigyél, nem bánom, de azért ezt a cigit még tegyük el.
A halál megint rááll a dologra, nem siet, amúgy is bejött neki a dolog. Elszívják a cigit, megintcsak kutyául kilesznek. Eltelik az idõ, megkérdi a Halál:
- Minek is jöttem?
- Fogalmam sincs.
- Akkor megyek, nagyon eltelt az idõ.
A Halál elmegy, ám másnap megint kopogtat hõsünk ajtaján, aki ezúttal is épp a napi cigijét sodorja. A Halál megszólal:
- Na szívjuk el azt a cigit, azt már itt se vagyok.

szurmakotium
Két szomszéd beszélget:
- Szomszéd képzeld, a fiam belepisilte a nevét a hóba!
- És mivan abban ?
- Abban semmi, ... de a lányod kézírásával csinálta.

szurmakotium
1-et a március 15. emlékére:

Petõfi Sándor 1848 március 16-án reggel bemegy a Pilvaxba.
-Kocsmáros, kérek egy pohár bort!
-Sanyikám, nem adok! Tegnap is így kezdõdött, és milyen nagy balhé lett belõle!

szurmakotium
Három elnök, a magyar, a bulgár és a román, készülõdnek az EU-ba. Az interjú elõtt figyelmeztetik õket, hogy a "green", "pink" és "yellow" szavakkal kell mondatot alkossanak.
Elsõ a bulgár elnök: "I wake up in the morning. I see the yellow sun. I see the green grass and I think to myself: I hope it will be a pink day."
Második Mádl: "I wake up in the morning, I eat a yellow banana, a green pepper and in the evening I watch the pink panther on TV."
Majd Ion Iliescu: "I wake up in ze morning, I hear ze phone "green...green...", pink up the phone and I say... "Yellow?"

ollie
Kutya-macska
Egy kutya gondolkodik:
- Itt lakom ezzel az emberrel, aki etet, meleg szállást biztosít, simogat és szeret engem. Ezek szerint õ az Isten?
Egy macska gondolataiból:
- Itt lakom ezzel az emberrel. Etet engem, simogat, takarít, szállást biztosít. Ezek szerint én vagyok az Isten!

Mise
Egy verõfényes, nyári nap így kezdte a pap a misét:
- Testvéreim. Háromféle beszéd van a kezemben. Az elsõ nagyon sokat ér, és 5 percig tart. A második nem olyan értékes, és 15 percig, míg a harmadik kevés értéket hordoz és egy óra hosszáig tart. Most körbehordozzuk a perselyt majd választunk a három közül egyet.

Balett
Az anya és kislánya elõször mennek el egy balett elõadásra. A kislány csodálkozva nézi a balett táncosnõket, akik lábujjhegyen táncolják végig a darabot. A végén az anyuka megkérdi a lányát:
- Na, kicsim, hogy tetszett?
- Nagyon, de mondd, anyu, nem egyszerûbb lett volna magasabb táncosnõket alkalmazni?

Albérlõk
Albérlõk levelei a tulajdonoshoz:
1. Eldugult a WC, emiatt nem tudjuk megfürdetni a gyereket.
2. Tudatom Önnel, hogy a szomszéd férfinél büdös van.
3. A WC ülõke eltört, hova álljak?
4. A mosogató nevében írok, aki leesett a falról.
5. A WC ülõke kettétört, és most három darabban van.
6. Kérem, javíttassa ki a járdát. A feleségem tegnap arra járt és terhes.
7. A konyha padlója nagyon dohos. Két gyerekünk van és most szeretnénk egy harmadikat, ezért küldjön valakit, aki tud segíteni.
8. Küldjön valakit, aki megnézi a vizet, mert mókás színe van és nem iható.
9. Valaki javítsa meg a fürdõszobai csapot. A feleségemnek letörte a körmét, és ez kellemetlen nekünk.

Valóságsó
Jelentkezési lap a délutáni talk-show résztvevõk számára:

Személyes adatok:
Név:____________
Anyja neve:_______________
Apja neve (ha ismert):__________
Házastárs neve (ha különbözik a fentiektõl): ______________

Foglalkozás (tegyen x-et a megfelelõ helyre): __ Munkanélküli __Eladó egy plázában __Skinhead

Egy háztartásban élõ gyerekek száma:_____
Ebbõl saját: ____

Legmagasabb iskolai végzettség (kraikázza be a megfelelõt): 4 6 8
Egy tanévet hányszor járt? ____

Válóperei száma: ____
Börtönben töltött évek száma:____
Hetente hány órát tölt diszkókban? _____
Tetoválások száma: ____
Hobbik: __Alkohol ___Cigaretta ___Marihuána __Egyéb kábítószer __Betöréses lopás __Csoportos garázdaság

Amennyiben tud olvasni, mi a kedvenc folyóirata: __Story __Meglepetés __Popó magazin
Le tudja betûzni a vezetéknevét? __Ja __Francokat
Emlékszik a házastársa nevére? __Ja __Mi az a házastárs?
A folyamatosan káromkodás nélkül töltött percek száma (karikázza be a megfelelõt): 1 2 3 4 5
Hányszor látott __UFO-t __Balázs Palit __Balázs Palit egy UFO-ban
Emlékszik rá, mikor mosakodott utoljára? __Igen __Nem
Fogainak színe: __Sárga __Barna __Fekete __Nincs

Kérjük, egy "X" segítségével hitelesítse az iratot!

Hátsó lámpa
A rendõr leállítja az autóst az autópályán, és megkérdi tõle:
- Uram, megkérdezhetem, mióta jön hibás hátsó lámpákkal?
A sofõr kiszáll, megnézi a kocsi hátulját, majd térdre esik és elkezd zokogni.
- Ugyan már, annyira azért nem súlyos a helyzet! - nyugtatja a rendõr. - Pár kiégett izzó miatt még nem kell elkeseredni.
- Nem? És az utánfutóm, meg a motorcsónakom?

hen-tes
hmmm
nem akora poén sztem.

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Crem
A szõke nõ így kezdi a az SMS t:
BOCS' , hogy csúnyán írok...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Tudom, hogy régi, de nekem nagyon bejön:

2 vadász ül a magaslesen. Mindkettõ távcsõvel kémleli a tájat. Egyszer csak megszólal az egyik:
- Te komám, az nem a te házad ott az út szélén?
- De, az én házam.
- És a kerités melett nem a postás bringája van odatámasztva?
- De komám, az van odatámasztva.
- És komám, az nem a feleséged, aki épp a postással szerelmeskedik?
- De sajnos az, komám, kérlek tegyél meg nekem egy szivességet, lõdd fejbe a feleségem, a postást pedig tökön!
A másik vadász néz egy darabig, majd megszólal:
- Hát komám...ez most egy lövésbõl sikerülni fog!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
- Milyen a klónozott szellem?
- Kísértetiesen hasonlít.

Crem
Két barát beszélget:
- Próbáltad már a telefonszexet?
- Egyszer, de a lyukak túl kicsik voltak.

Hunnenkoenig
"Nekünk ebböl sok van"

Ez olyan jofiusan hangzik :-))

Azt ugy meselik, hogy "Nekünk otthon ebböl annyi van mint a szemet."

Dynamic
Mondjuk én meg vonattal ismertem, ahol értelemszerûen nem zuhanni kezd, hanem mondjuk megissza a ruszki a vodka felét a többit meg vagánykodásból kidobja az ablakon.Ahány ház annyiféle vicc.(Hozzáteszem, hogy én kb.15 éve hallottam általános suliban)
SLICK
MINDENHOL CSAK A MÁSIK KRITIZÁLÁSA MEGY! EZ UNALMAS !!!
ENNYI ERÕVEL NÉZZ MEG 1 Culombo FILMET ÉS HIGGADJ LE!

SLICK
Akkor olvassá beszólásokat! Én így ismertem na és mit érdekel hogy hogy mondom Fa**é kell ebbõl nagy rakás fát csinálni?

Calver
viccet legalább rendesen meséljünk!

Az francia, a cigány és a magyar utazik a repülõn, mikor a hangosbeszélõn bejelenti a pilóta hogy zuhan a repülõgép, mindenki dobjon ki valamit amibõl az országának sok van.
Az francia fogja kidob egy láda bort és így szól:
- Nekünk ebbõl van sok!
A cigány kidob egy láda bicskát és azt mondja:
- Nálunk ebbõl van sok!
A magyar megfogja majd habozás nélkül kidobja a cigányt a repülõbõl, majd megszólal:
- Na nálunk meg ebbõl van sok!

S.L.I.C.K te valami ritka szar viccmondó vagy...

"The trees move. Do you not see it?"

SLICK
Ja telefonálás közben ha sokat szivatnak mond azt:
Halló, elmegyógy intézet miben segíthetek?...
Vagy
Halló te a domina S/M vonalát hívtad...

SLICK
ezek jók:
Melyik a leghûségesebb asszony? A szõke a barna vagy a fekete?
Az õsz!

A szõke nõ így kezdi a az SMS t:
BOCS' , hogy csúnyán írok...

Ezt lehet hogy ismeritek:
Az angol, a francia, a magyar és a cigány utazik a repülõn.
Az angol fogja kidobja a kalapját és így szól:
-Nálunk ebbõl sok van!
Fogja a francia kidob egy sajtot és õ is azt mondja:
-Nálunk ebbõl sok van!
A magyar habozás nélkül kidobja a cigányt a repülõbõl és õ is:
-Nálunk ebbõl rengeteg van!

RelakSfromhome
Ezt lehet, hogy ki fogom nyomtatni, és provokálom a helybe jövõ júzereket vele 😄

Másik ilyen provokálás:

Megkérnénk azokat a munkatársainkat, akik egy kicsit késõbb jönnek, hogy a folyosó jobb oldalán haladjanak, hogy ne kerüljenek összeütközésbe azon kolegákkal, akik egy kicsit hamarabb mennek haza.
A vezetõség.

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Punker
ok

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Bandew
Tudom, de beírtam, mert Relaks kérte.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Punker
régi

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Bandew
AMD kérdezi az Inteltõl:
-mennyi 2x2?
Intel kapásból rávágja:
-5!
-De hisz a jó eredmény 4!
-Na és, de gyors voltam!

RelakSfromhome
Írjad le ide!

Bandew
Jajj de utálom a számítógépes vicceket! Egész életemben csak egy jót hallottam.

RelakSfromhome
És hogyan kell linuxon RealMedia fájlokat lejátszani?
ROOT-ként, a GYÖKÉRBEN kiadod a következõt:
rm -rf *