41234
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
#13725 Mostmár tényleg kurvaunalmas a ez egylövéses. -
#13724 :)) -
#13723 lőjük le Punkert egy lövésből.
[most intézte el magát egy hétre] -
#13722 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#13721 jol tudod! kedden jön meg!! de szerintem anyi ban lesz, hogy csak ugy zörög!!
akár egy lövésböl is:DDD -
#13720 2 nő találkozik.
- Szia, hogy vagy?
- Hmmm... Megvagyok. És te?
- én még csak meg leszek. (egy lövésből) -
#13719 Egyetemista hazamegy és az anyja kérdezi:
- Szia Fiam! Levágok egy tyúkot mit főzzek belőle?
- Nem kell azt levágni, meglesz egy....Szóval : Pálinkát! -
#13718 Ja, egyből elérte. :-DDDD -
#13717 DDDDDDDDDDDDD -
DePreSsZYo #13716 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#13715 Két nyomozó beszélget. Kérdezi az egyik:
-Dolgozol most vmi izgalmas ügyön?
-Képzeld tegnap egy nőt fejbelőttek, egy pasinak pedig lelőtték a faszát.
-Aham, és van vmi nyom amin el lehet indulni?
-Hát a szemtanuk meg mernének esküdni, hogy azt hallották meg lesz egy lövésből is... -
#13714 Es valljuk be, elerte a celjat, regen volt mar ennyire jo a hangulat itt :) -
YaniMan #13713 Miféle szemét? Az volt a szemét, amikor soxor be volt rakva a vicc egymás után. De ez már csak kicsit túlérett ökörködés, aminek végülis "höhö" tipusú röhögcsélés a vége, ami ugyibár ennek a topicnak a céljai közt szerepel. -
#13712 angolul meg ugy irod, pliz? jesszus:C mennyj vissza angoltanárhoz, légyszi -
#13711 angolul nem is annyira mint szlovakul -
#13710 plíz -
#13709 :)))
És véletlen angolul hogyan írsz ekezeteket? :)
(Ezexerint többet írsz angolul, mint magyarul?) -
#13708 véres, csak inkább nem írok ékezetekkel, mert még vvéletlenül angolul is ékezetet akarnék írni. a másik dolog, hogy ö, ü és társait alton kereszül írok... -
#13707 aszittem "verés" -
#13706 mi az
elol veres, hatul veres
boci boci tarka, se fule se farka -
#13705 [itt se volt] -
#13704 Mi az, 2 lába van és nagyon vérzik?
Egy fél ló. -
#13703 o kezdte -
#13702 Kibannol mindenkit tutira... egy lovesbol... :) -
#13701 neki? annyi humorerzeke van mint a lovedeknek egy lovesbol -
#13700 Klán találkozón van. :O -
#13699 Klikk -
#13698 Összegyűjtöttem az 'összes' viccet, de ide nem szurom be (mivel már voltak már:D)
de a gummiszobás topicba beteszem -
#13697 Punky ha jól tudom nyaralni van, de szerintem eldurran az agya, ha hazaér és meglátja ezt a sok szemetet :D -
#13696 IJ -
#13695 Elvesztettem a humorérzékemet! -
#13694 -
YaniMan #13693 Ez meg szerintem túl. Lehet inkább csak kivárja, míg befejezzük. Vagy mivel ez már nem olyan fórum-szétb., hanem félig meddig értelmes humorizálás, esetleg tetszik is neki. -
#13692 Feleség a férjnek:
-Csináljunk gyereket!
-Férj nevetve:
-Oké. Az asszem MEGLESZ.. -
YaniMan #13691 Két egér kattintgat.
-Az én gazdám mindent duplaklikkel indítgat.
-Az enyim meg átállította. Neki megvan egy kattintásból is. [kimondta mer meri;] -
#13690 "öngyilkos akarja lenni magát " :D -
#13689 :DD -
YaniMan #13688 A drogos öngyilkos akarja lenni magát. Megy a dealerhez, mondja neki, mi van.
-Itt ez a cucc, ebből nyomjál kettőt, és véged.
-Á... meg lesz... [nem meri:] -
#13687 Két rendőr beszélget:
- Te! Hallottad már azt a viccet, amikor faszi bemegy a vadászboltba, egy távcsövet akar venni a puskájára Mondja neki az eladó:
- Uram! Nézze meg ez a legjobb távcsövünk! Látja ott azt a kis pontot ott a hegyen? Na az a mi kertünk! Nézze!
A koma nézi... nézi... elkezd röhögni.
- Mi van, mit röhög?
- Látok ott egy not meg egy férfit, meztelenül kergetőznek az udvaron!
- Adja ide! ... Úristen! Az a feleségem, meg a szomszéd! Tudja mit? Ingyen magának adom a távcsövet, ha a feleségemet fejbe lövi, a pasinak meg ellövi a farkát.
Az ürge felteszi a távcsövet a puskára, céloz... és megint elkezd röhögni.
- Mit röhög már megint?
- Azt hiszem, meg lesz egy lövésből is!
- Nem, még nem. -
#13686 Két pogácsa beszélget:
-Képzeld, felvételiztem az egyetemre!
-Na, és felvettek?
-Nem, mivel pogácsa vagyok, de meglesz egy lövésből is!!!