Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert a bûn az csak bûn marad, kezükhöz vér tapad. Istentõl embertõl ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
- Hát, - kezdi Pistike - elõször is fel kell tenni azt a rohadt ajtót. Ha az a fasz ajtó nem zár pontosan, le kell a kurva anyjából reszelni egy pinaszõrnyit, hogy abba a kibaszott keretébe férjen.
A mamája megrökönyödve hallgatja. Nagyon bemérgesedik és szétnéz, mivel verhetné meg Pistikét. Ekkor jut eszébe, hogy ott van egy hosszú telefonzsinór amivel elverheti.
- Pistike, - kiabál vele - majd én megmutatom neked, hogy így nem szabad beszélni, hozd ide rögtön azt a telefonzsinórt!
Erre Pistike:
- A faszt, az a matávosok dolga!
- Az unokáimnak veszek rajta egy-egy házat egy részét beteszem a banka, a másik részébol pedig állíttatok Hitlernek egy hatalmas szobrot.
Az újságírónak kikerekedik a szeme:
- Na, de hölgyem ön a világháborún is túl van sõt a lágert is megjárta. Elárulná miért akar Hitlernek szobrot állítani?
Erre a néni:
- Az lehet basszus, (s rámutat az alkarjára ) DE A SZÁMOK BEJÖTTEK!
Mert a bûn az csak bûn marad, kezükhöz vér tapad. Istentõl embertõl ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!
- ???
- Mert csak '40 és '45 között dolgoztak!
- Mert 50 köbcenti alatt nem kötelezõ.
- És a férfiakén?
- Rendszámtábla Forma-1-ben?!
-Igaz-e bátyáim, hogy mikor hosszú idõt töltenek el nõ nélkül a hegyekben szexuális kapcsolatot létesítenek a juhokkal?
-Igaz hát, biza!
-Na és hogyan szokták csinálni?
-Hát, elõször is odakerülök a hátujjához, megfogom a két lábát, bele a csizmaszárba,oszt aggyad neki!
-És maga, hogy szokta csinálni?
-Hát én is hasonlóan. Megfogom a két lábát, bele a csizmaszárba,oszt aggyad neki!
-Hát maga bátyám, hogy szokta csinálni?
-Hát elõször is a hátára fektetem...
-Na és miért fekteti a hátára?
-Hát teccik tudni én az a csókolózós tipus vagyok!!!
(ez a kedvenc székelyes viccem)
-A biciklidet!
- amíg folyik!
bocs, ez is nagyon durva vicc, de ezt meg én nem hagyhattam ki
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Egy másik ejtõernyõs erre irtózatos röhögésben tör ki. A kiképzõtiszt megkérdezi, hogy mi olyan vicces azon, hogy kilökött egy gyávát.
- Gyávát? - kérdez vissza a katona - Hisz õ volt a pilóta!
Az USA hadserege nyugdíjba vonulása alkalmából három tábornokot kíván megjutalmazni. Arra kérik õket, hogy adjanak meg tetszõlegesen két testrész között egy távolságot, azt lemérik és centiméterenként ezer dollárt kapnak.
Az elsõ tábornok magas, azt kéri mérjék meg a feje búbja és a talpa közt a távolságot. Ez 195 cm, boldogan megy nyugdíjba a 195.000 dollárral. A másodiknak hosszúak a kezei. Kinyújtott két keze a mérce, ujjai között a távolság 165 cm. 165.000 dollárral távozik.
A harmadik kistermetû férfi. Azt mondja a bizottságnak mérjék meg a köldöke és a férfiassága között a távolságot. Azt hiszik csak viccel, nem lehet az olyan sok. De õ kitart az elképzelése mellett. Hát akkor mérnek! De a másodiknak említett testrészt nem találják!
- Hát hol a marsallbot tábornok úr? - kérdezik.
- Ja, fiaim, az ott maradt Vietnamban!
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
-Orvos uram...
-Na? Mondja gyuri batyam mi bantja?
-Orvos uram... tudgya en mar rendesen benne vagyok a korba...
-Es?
-Es hat az en kis menyaszonykamat , bar szegyelem , nem tudom kielegiteni mert mar nem mukodik a... muszer!
-Ohh a maga koraba Gyuri batyam ez nem csoda!
-De doktor uram... mit tehetek? Hisz tudgya fiatal meg a lany! Mitevo legyek?
-Na! Mivel maga mindig rendes volt Gyuri batyam segiteni fogok magan!
-Igen?
-Fogja itt ezt a zold port. Menyen haza es kennye be ezzel es meglassa mi lesz.
-Tiszteletem orvos ur. Nagyon szepen koszonom!
-Szivesen!
Eltelik egy nap es Gyuri bacsi megint megjelnik az orvosnal.
-Doktor uram nagy a baj!
-Na? Ha' mi tortent?
-Doktor utam a zold por nagyon is jol mukodott koszonom de az a baj hogy csak egy menetig birta! Es hat tudgya az en menyecskem meg fiatal es hat nem volt neki eleg.
-Na fene! akkor nezzen ide! Vegye itt ezt a piros port es probalja meg ezzel ugyanazt!
-Orok hala!
Eltelik ket nap es jon megint vissza az oreg.
-Doktor ur!
-Na Gyuri batyam? Mondja!
-Doktor ur jo az a piros por de csak sajnos negy-ot menetig birta! Es hat tudgya maga aztat nagyon jol hogy hat kerem az en mennyecskem meg fiatal es na...
-Na jo. Fogja itt ezt a feher port! Ez garantalt!
-Koszonom!
Eltelik egy het. Ketto. Harom. Aztan egy nap talakozik az orvos a faluba Gyuri bacsival.
-Gyuri batyam!
-Doktor ur!
-Na hogy van gyuri batyam?
-Ha eldegelek! Te Doktor ur! Hat az a feher por eszmeletlen! Azota napjaba 10-11 szer elegitem ki a mennyecskemet! Nagyon boldogok vagyunk.
-Hat igen Gyuri batyam! A gipsz az gipsz!
:DDDDDDDDDDDDDD
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
-???
-Nem tudom de k*rva gyorsan szedheti a gyapotot...
Na abba hagyom mert utálom a rasszista vicceket de ezt nem tudtam kihagyni...
.:SOLIDUS:.
-???
-Olyanra festem a négeremet amilyenre én akarom...
:D
A gazdája.
:DD
-cigány álj meg, nincs lámpád!
-Biztos úr, ugorjon el, mert fékem sincs!
- Én a két kezemmel körbe érem a feleségem derekát. De nem azért, mert olyan nagy kezem van, hanem mert olyan karcsú a feleségem.
Német:
- Az én feleségem ha ráül a lóra, a lába leér a földig. De nem azért, mert kicsi a ló, hanem mert olyan hosszú lábai vannak.
Cigány:
- Én ha reggel rácsapok az asszony seggére, aztán elmegyek munkába, mikor hazaérek, a segge még mindig remeg. De nem azért, mert olyan nagy a segge, hanem mert olyan hamar hazaérek.
Új tanév elsõ napja. A tanárnõ nyári élményeikrõl kérdezi a gyerekeket.
- Jancsika, te mit csináltál a nyáron?
- Várat építettem Juliskával a homokozóban.
- Jól van, betûzd azt a szót, hogy vár.
A gyerek megteszi, ötöst kap.
- Juliska, te mit csináltál a nyáron?
- Várat építettem Jancsival a homokozóban.
- Jól van, betûzd azt a szót, hogy épít.
Juliska is ötöst kap.
- És te, Lakatos Gazsi, mit csináltál a nyáron?
- Én várat akartam építeni Jancsival és Juliskával, de nem engedtek oda.
- Nahát Gazsi, ez negatív etnikai diszkrimináció! Na betûzd csak!
Az öreg gondol egyet, összeköti a hátsó lábát.
Folytatja a fejést, de a tehén felrúgja a sajtárt az elsõ lábával. Az öreg nem esik kétségbe, összeköti az elsõ lábát is.
Mindden rendben lenne, de a tehén ahogy csapkod a farkával folyton bofán veri az öreget.
Felnéz, látja ott a gerenda, fgonddolja felköti a farkát. Igen ám, de elfogyott a kötél! Sebaj, ott a nadrágszíj! Ráköti a tehén farkára, vetné át a gerendán, de nem éri fel. Sebaj, elrohan a sámliért, leteszi a tehén mögé, veti át a gerndán a színjat, közben öv híján lecsúszik a gatyája. Szóval ott áll az öreg a sámlin a tehén mögött, lecsúszott gatyával, amint épppen köti fel a tehén farkát a gerendára.
Ebben a pillanatban belép szomszéd, és a látvány nyújtotta döbbenettel a hangjában felkiált:
- Mit csinál maga szomszéd?!
Mire az öreg lemondóan így szól:
- Mondhatnék akármit... b@szom a tehenet.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
"Úgy kellett, úgy kellett, káposztába hús kellett!!!"
Arra ballag egy öreg nénike, és azt mondja:
- Ejnye kisfiam nem szép dolog kinevetni egy embert aki elesett.
Mire móricka így válaszol
- Megérdemelte! csúnya dolgokat mondott nekem!!
- Miért, mit mondott? - kérdezte az öreg hölgy.
Mire Móricka:
- Azt mondta, hogy: "Ne rázd azt a rohadt létrát, a Qrva anyádat!!!"
Látja a tanár, hogy Pistike nagyon szomorú, ezért megkérdezi:
- Mi a baj Pistike?
- Meghalt a papám.
- Az rossz... És hogyan?
- Odacsukta az ujját.
- De Pistike, abba nem szoktak belehalni!
- Tudom, de annyira ordított, hogy le kellett lõni.
(ez lehet hogy már volt)
:D
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Bemegy egy mûszaki boltba, odamagy az eladóhoz, köszön majd megkérdi.
-Van-e maguknak rádiójuk?
erre az eladó,
-Van, de csak magnóval kombinálva.
A bácsi gndolkodik,majd megszólal
-Az nekem nem jó.De TV-jük az biztos van?
-Van de csak videoval kombinálva.
-Az nekem nem jó.De centrifugájuk biztos van?
-Van, de csak mosógéppel kombinálva.
-Nekem az sem jó.Na én megyek, ha nem tudtunk üzletet kötni.
Elindul a bácsi kifelé, az eladó nézi lája rajta, hogy vidéki.
Gondolkdik, hogy jó lenne egy kis tanyasi tojást üzletelni az öreggel.
Utána szól,
-Hé bátyám jó tojása van-e eladó?
Az öreg megfordul
-Van, de csak a faszommal kombinálva!
(na erre azt mondtam, hogy pihent agy)