41234
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
#145 Jut eszembe! Michael Crichton írt a "Szőrnyek Szigete" (Jurassic Park 2) cimű könyvében, a káoszról (többek között), szerintem érdekes! Es van egy idézet, ami nekem nagyon tetszik: "A káosz küszöbén minden megtörténhet. Nem elhanyagolható az életben maradás kockázata sem!"
-
#144 Két cigány megy az úton, az egyik egy biciklit tol, amelyen egy nagy zsák van. Arra jön a rendőr:
-Hè!Ti! Csak nem loptátok azt a zsákot? Mi van benne?
-Homok!-így a cigányok.
-Na, ne csináljatok belőlem hülyét! Nyissátok ki!
Kinyitják a zsákot, csodák csodája: tényleg homok van benne.
-Na jó, menjetek!-mondja a rendőr.
Pár perccel később, miután már nem látják a rendőrt, megszólal az, aki tolja a biciklit:
-Na látod, Gazsi! Igy kell biciklit lopni! -
#143 persze hogy nem tetszik mert nem erted... -
#142 a szerzetesek NEM papok. a vicc pedig, igy jó ahogy van. amúgy hol ócsároltam bárkit is? -
#141 "netán papra gondoltál"
nah ezt mondtam!! erre godnoltál de a vicc igen hiányos... amugy meg nem tetszik amugy sem a vicc... amugy neked jolesik hogy másokat ocsárolsz??? -
#140 Móricka először visz haza rossz jegyet az iskolából.
Az őrző - védő kft.-nél dolgozó apukája dühösen nézi a lap alján díszelgő egyest.
- Kisfiam, ugye tudod, hogy ezért verés jár?
- Szerintem is, menjünk, tudom, hol lakik a tanító néni...
-
#139 hallgassatok rádiókabarét most. Sándor György: Humoralizmus. na EZ a humor. -
#138 Két csoki leesik a polcról:
-ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
_Ne ordíts, én a mogyorómra estem! -
#137 döbbenetes, hogy egy kis viccszerűség mekkora hullámokat tud kelteni... hiába no, van valami a káosz-teóriában. -
#136 És lehet, hogy tsohtsoh nem is férfi. -
#133 szerintem ebben a vicc topicban csocso a legmurisabb :) -
#132 no comment :) -
#131 barát fn (Ferences, irgalmas stb. rendi) férfi szerzetes. ~csuha fn Vastag posztóból való szerzetesi ruha.
Magyar értelmező kéziszótár A-Ly, (c)Akadémiai Kiadó, Budapest 1972 -
#130 Gáz, hogy nem értetted. -
Nuki #129 a kétméteres rendőr és a cigány áll egymás mellett. Ilyet szól a rendőr:
-Te cigány úgy nézünk ki egymás mellett mint egy sas és egy szarkupac.
-Akkor biztos úr, én akár el is repülhetek... -
#128 efreet nem értem a viccedet azért mert valaki barát atttól neki csuhásnak kel lennie és kopasznak netán papra gondoltál?? de akor igen hiányos a vicc!!! -
#127 Médinusa :))A korlátlan perelhetőségek országa :DD -
#126 Íme termékismertetők:
Sears hajszárítón: Alvás közben ne használja
(Pedig ilyenkor kéne, hogy jól nézzen ki a hajam!)
Chips zacskón: Ön is nyerhet! Meg vásárolnia sem kell! Részletek a zacskóban!
(Csak áruházi tolvajok részére)
Mélyhűtött (mirelite) árun: felhasználási javaslat: kiolvasztani
(Persze ez csak javaslat. Ehetjük jégbe fagyba is???)
Tesco tiramisu dobozán (a doboz alján!): Ne fordítsa fel! (mostmár úgyis késő...)
Pudingos dobozon: A termék melegítés utan forró lesz!
Vasaló dobozán: Ne vasalja a ruhát saját testén!
(Pedig mennyi időt lehetne megspórolni)
Altató tabletta dobozán: Álmosságot okozhat (még jó)
Karácsonyfa izzókon: csak kültéri és beltéri használatra! (és hol lehetne még?)
Japán konyhagépen: A másik célra ne használja (milyen másik cél? :) )
Gyermek Superman jelmez dobozan: Az ember alapvetően nem tud repülni. Ezt a tényt a jelmez
viselete sem befolyásolja. (No comment) -
#125 ez jo :)
-
#124 Ha kapsz egy e-mailt, amelynek a tárgya (subject) "rossznap", ne nyisd ki! Az üzenet vírust tartalmaz!!! Ez a vírus nagyon komoly károkat okozhat. Nemcsak töröl mindent a merevlemez-meghajtóról, hanem a számítógép 5 méteres körzetében is töröl minden floppy lemezt és CD-t is. Tönkreteszi a hitelkártyák mágnescsíkját, átprogramozza az ATM pin kódokat, és átállítja a videó programozását is úgy, hogy egymás után hatszor a Vad angyalt fogja felvenni. A telefon memóriáját átállítja úgy, hogy az összes gyorstárcsázó gombbal csak az anyósodat tudd hívni. Ez a vírus fagyállót önt az akváriumba. Megissza az összes dobozos sört a hutobol. Az Isten szerelmére, felfogtad, mennyire veszélyes vírus ez? Koszos zoknikat fog az asztalon hagyni, éppen amikor a fonöködet várod vendégségbe. A samponosflakonodba pillanatragasztót önt. A barátoddal/barátnoddel fog randizni a hátad mögött, és a szállodaszámlát a te hitelkártyádra terheli. Ha a "rossznap" vírust Windows 95/98 környezetben nyitod meg, akkor felhajtva hagyja a vécéülokét és a konnektorba dugva a hajszárítót, a fürdokádhoz vészesen közel. A vécépapírt smirglipapírra cseréli, és ecetet önt a gyümölcssavas arclemosódba.
**KÜLDD EL EZT A FIGYELMEZTETÉST MINDEN ISMEROSÖDNEK.**
Ha nem küldöd tovább 5000 embernek a következo 20 másodpercben, akkor hangosan elfingod magad, amikor legközelebb belépsz a fonököd irodájába! -
#123 kérdeztem. majd válaszol estefele. -
#122 kerdezd tsotso t -
#121 mit lehet ezen nem érteni? -
#120 Egen ,az sokat segít:) -
#119 Nekem nagyon tetszett. Talán mert értettem :)))) -
#118 ezen röhögni kéne? -
#117 Két ember beszélget a kocsmában:
- Te, legyünk barátok!
- Hülye vagy, hogy néznénk ki kopaszon, csuhában?! -
#116 - Pistike, hol a nővéred?
- Bement a szobájába matematikailag.
- Hogyhogy matematikailag?
- Két ismeretlennel.
-
#115 igy tényleg jobban hangzik -
#114 Egyik haverom mesélte:
Faterja küldött az anyjának egy tököt (na nem olyat azé, rossz aki rosszra gondol ugye ), egy olyan jó tíz kilósat. Felszállt vele a buszra, és a lába között tartotta. Odament az ellenőr:
-Kisfiam, miért állsz ilyen mereven?
-Mert különben elgurul a tököm!
Az ellenőr erre olyat nézett... -
#113 Álarcosbál a kastélyban. Éjfél.
- Mindenki vegye le a álarcát! Uram, maga is!
- Nincs rajtam álarc.
- Nincs? Jézusom!
-
#112 Róka ez igy van:
Mondj egy Szót amibenm benne van a reülő
?
Felhőkarcoló. -
#111 rohadt jó -
#110 haverom találta ki (állítólag):
fáj a füle? dugót bele! -
Nuki #109 Akkor mit énekelnek a molyok a szekrényben?? HE?
Edda-blúzt (blues) -
#108 Mondj egy szót, amiben repülő van!
-?
-Torony. -
#107 fáj a feje?
golyót bele nem lesz többé gondja vele.. ezeka mondokák vagy 10 évesek:))
fáj a lába?? a villamos ingyen vágja!! -
#105 De orbánnal jobb. -
#104 2030-ban...
Kisfiú sétál a papájával Manhattanben. A papa mutogatja a kisfiúnak, hogy milyen nagy ez a város és milyen csodálatosak az épületek. Egyszer csak, miután befordulnak egy sarkon, egy gyönyörű parkot és egy emlékművet találnak. Papa meséli:
-Fiam, itt állt valaha a híres "Iker Torony".
-Papa, mi az az ikertorony?
-Tulajdonképpen két torony volt, amit 29 évvel ezelőtt egy arab terroristacsopport megsemmisített.
Mire a kisfiú:
-Papa, mi az az arab? -
Nuki #103 Fúú ez a gyerek úgy idegesít hogy akkorát beverek neki hogy a fogai körmérkőzést játszanak a kiesésért...