26
Flight Simulator 2002 Pro
  • Robi546
    az FS 2002 szerintem már ki ment a divatból! ;) Inkább szerintem a FSX-et nyomjátok! :) Én is azt nyomom! ;)
  • dj ádi
    szisztok ki tudja honnan lehet ezt a játékot letötlteni lécu segítsete

• swepps
    Megszereztem a játékot, de csak béta változat. Ez azt jelenti, hogy csak akkor tudok játszani ha a rendszeridőt visszaálítom 2002 nov. környékére. Ezért kellene egy crack vagy egy nem béta verzió .exe-je. Ha tudtok segitsetek!
  • dtk1985
    Hi! Az a gondom hogy ha Teljes installaciot valasztok akkor ezeket a hibauzeneteket kapom repules elott:

Elso hibauzenet: Scenery read error! Attempting to read a nonexistent directory:. Click OK to continue.

Masodik hibauzenet: Scenery read error! Attempting to read a nonexistent directory: d:\games\fs2002\²llőw. Click OK to continue.

Ezutan bejon a kep de a grafika teljesen szar (rossz texturak, elmosodik a kep stb). Mindezt minimalis telepitesnel nem tapsztaltam. Mi lehet a gond?
  • K.András
    Na leirom miket gyüjtöttem be idáig:
    GPS+Nav
    FSGarmin530gps +key
    FSFlightmax10gps+ key
    FSNavigator 4.51 for FS2002 + serial
    --------------------------------------
    FS2002 - Microsoft_Flight_Simulator _Ultimate_Hong-Kong_Simulation_ISO
    Microsoft Flight Simulator 2002 Airport vol 1 (Addon)ISO
    Microsoft Flight Simulator 2002 Greatest Airliners 737-400 for FS2002 full
    Microsoft Flight Simulator 2002 - DreamFleet 737-400
    Microsoft Flight Simulator 2002 AbacusConcorde_FS2002
    Microsoft Flight Simulator FS2002 Lago Milan Airports
    MSFS2002 PSS Airbus 320+manuals
    SwedFlight_Pro_ESMS_ESGG_ESSA_for_MS_Flight_Simulator_2002
    FS2002 Project Magenta
    -------------------------------------
    Plusz még egy pár dolog de nem irom már be mert kisebb dolgok és orákig tartana, ha valamelyik érdekel akkor icq-n megbeszéljük...
    Ha valakinek kell valami szivesen megosztom, bár jo lenne ha valaki még gyüjtögetné rajtam kivül(és megosztaná).
    Magyar fs oldalak jok de valahogy nem találok emberkéket akik nyomnák a játékot...
    Szoval gyerekek nyomjátok mert nagyon jo :)
  • a.carkey
    Elég furcsa - morbid - így - a kívetkezmények tükrében - egy 2001. szept. 7-én beírt hozzászólást olvasni arról, hogy okt. 15-én megjelenik a game az USA-ban ...
    :(
  • K.András
    Gyerekek nyomja mostanában valaki rajtam kivül ezt a játékot?Az felöl érdeklödnék hátha van valakinek fizetös cucc hozzá szivesen venném bármelyik addon-t(free is jo ha igényes), nekem egyenlöre fs-navigátor van meg crackel együtt ha valakinek kell szivesen megosztom, egyébként dc-n probálgatok cuccokat keresni de nem sokan nyomják a játékot, esetleg hub-cim is jol jönne ahol vannak jo cuccok.THX.
    Amugy igen jo a játék nagyon tetszik,éppen most repültem ferihegyröl>pápára egy Cessna208B-vel,nem egyszerü dolog ez a navigálás de fs navigátoral könyebb, enélkül egy rendes utvonalat nem tudtam összeállitani nemhogy még végig repülni, de igy már megy.
  • zaki
    Direct Connect
  • Lt.Balu
    gyikok:)
  • PyRex
    Megvan mar egy hete, de nekem nagyon nem jott be... Egy: szerintem max. grafikaval is iszonyu szarul nez ki, foleg, ha nem nagyon magasan repul.
    Ketto: Ez valoban szimulator, tulsagosan is. Aki arra gondol, hogy majd siman felszall meg ropkod, az nagyot teved :))

PyRex
  • Cobra11
    Na most látom, hogy valamiért nem enged be, de azért csak próbálkozzatok.
  • Cobra11
    Akinek kell Flight Simulator 2002 Pro annak mondom, hogy letöltehető innen: ftp://fs2002:[email protected]
  • Anee
    táncsak meg tudod irni magadnak egy másik cue alapján:-)
    nézz bele
  • ubi
    akkor flight sim 2000 pro gyors ftp-t mondjatok!!!! THX asszzongyjak csak az elso ket cd kell!!!
  • ubi
    szeva! Megvan valakinek?? nagyon kene az iso!!! tud valaki gyors ftp???? THX