8
  • Zoley
    #8
    A Kaspersky Anti-Virus meg naponta frissit [ha hagyod] :) Meg nem volt olyan virus amit ne talalt volna meg [a trojaiakat is beleertve].... Egyebkent en is kaptam mar sokmindent, de az ismeretlen csatolmanyokat egyszeruen nem nyitom meg, vagy ha megis, akkor a KAV ugysem hagyja elindulni ha gaz van vele.
  • TWN
    #7
    Nyugtass meg.. a McAfee és a NAV sem találja meg az összes SirCam vírust, mert a feladó e-mail rendszere sux, vagy 1általán nem yoo. A McAfee általam tesztelve a hotmail.com-on: a fájlt továbbküldtem pár ismerősnek, majd ők eljuttatják a megfelelő helyre :).
  • TWN
    #3
    Értek 1et Fatality-vel, mármint a fájlok szempontjából :). A scriptek meg nincsenek divatban.. 1Nlőre..

    Skacok: akitől jött a levél, annak jelezzetek vissza, mert az életben nem fogja megtudni hogy mi a helyzet és továbbra küldeni fogja a maileket!!!
  • Fatality
    #2
    Fejezzétek már be ezt a "Nem Kell Outlook-ot" használni buta szöveget. Nem nyit meg semmit az Outlook magától. Akik ezt mondják azok valszeg nem használták még, de hisztériát kelteni azt tudnak. Röhej...
  • CAD
    #1
    Ehh, nekem is nap mint nap jon, mar hetek (honapok?) ota, es bizony retentetesn unom, mert nehany dok tobb mint 300kb :((.

    Egybknt nem virusirto kell, hanem nem kell megnyitni minden szart amit az ember kap... vagy nem kell Outlookot hasznalni...