21
-
#21 "De -én úgy tudom- csak azért van AMD alapra az nForce, mert az Intel féltékenyen őrzia a p4 rendszerbuszának titkát (nem túl sok sikerrel :), pontosabban nem licenszeli az NVidiának, ezért nincs/nem lesz belőle Intel procit támogató verzió."
Természetesen jól tudod.
"Az ára szerintem is 50 felett lesz jóval, akkor már, ha AMD, inkább a KT266A. Olcsóbb is tán, meg kiforrotabb"
Csak a KT266A nem tud semmi olyan extrát mint az nforce. Ebben a lapban pont az lesz a jó hogy tele van olyan megoldásokkal ami újdonság. -
#18 tokjo igy majd nem a videokartyat fogjak fel evente cserelni hanem az alaplapot is :) -
#17 "De jön aZ ATI hasonló nagyágyúja ! egy kis verseny nem árt !"
Egyrészt az Atiban semmi ilyesmi újdonság nem lesz mint az nforceban az ati meg is mondta hogy ő az olcsó megoldásokat akarja favorizálni. Ráadásul az ati intel platformra lesz az nvidia meg amdra... ugyhogy nem lesz olyan nagy verseny. -
#16 "Remélem nem lesz 50.000 felett az ára."
Szerintem ekörül lesz bár lehet hogy netto. Nvidia szerint mindenképp 200 della alatt lesz egy alaplap. -
An-Dee #15 Elnézést a duplázásért, de nekem mindig a főoldal jött vissza, azt hittem nem ment a hozzászólás. -
An-Dee #14 Hi
Tudom hogy nem ide való, de nem tudja valaki, hogy ECS ELITEGROUP alaplapokat hol lehet itthon venni?
előre is köszi, ha lehet mailben válaszoljatok -
An-Dee #13 Hi
Tudom hogy nem ide való, de nem tudja valaki, hogy ECS ELITEGROUP alaplapokat hol lehet itthon venni?
An-Dee #12 Hi
Anee #10 Fos lesz...
meg a nevét is meg kell majd fizetni
de a gf2 mx ami benne van gyorsabb lesz mint a bolti a nagyobb adatátvitelnek köszönhetően-4.2GB- -
kowajano #9 micro ATX elég gáz. Bár ha lesz rajta AGP slot az nem rossz. Viszont sztem az ára joval 50E fz felett lesz az integrált szarok miatt -
KOCsi #7 Igen, jól hangzik. Asszem erre fogjuk cserélni a régi Intel EX-es alaplapot. Legalább minden egyben lesz, és ha vid.kártyát kell cserélni, még ott az AGP busz rajta. Remélem nem lesz 50.000 felett az ára. -
#6 Hehheey erre vártam már júnios óta... remélem október környékén már itthon is lehet kapni őket..