8
garanciális kérdések
  • ATISoft
    #8
    Sziasztok


    Mi a teendő abban az esetben ha egy cucc (dvd író) garidőn belül elromlik, de nincs meg a garlevél? Tavaly vettem sulinetre egy Lg írót, az beadta az unalmast, de egyszerűen nem találom a garlevelét. Felszívódott, pedig már felforgattam az egész házat.

    Namármost a sulinetes számla megvan, azon rajta van a vásárlás időpontja, matricán is ellenőrizhető, ráadásul az üzlet ahol vettem rá is írta a beszerzési időt a dvd íróra.

    Tehát egyértelmű, hogy még garis, de azt mondják a garlevél nélkül nem igazán tudnak mit csinálni...

    Nem lehet ezt pótolni valahogy?

    Vagy így jártam és lemondhatok az íróról?


    Örülnék egy gyors válasznak, mert azt mondtam, hogy holnapra előkeresem a papírt..
    (de hát nincs meg)
  • Corel
    #7
    AZt ne mond, hogy azonos típusu, de más gyártóju kártya minden paraméterében azonos.
    AZt hiszem akkor mindenki noname olcsó kártyákat venne.
  • Lteebee
    #6
    Ha nem ugyanaz a termék, ami mindenben megegyezik, akkor nem.
    Én egy ügyvédtől kérdeztem.
  • sakac
    #5
    rosszul tudjátok köteles vagy elfogadni mert hiába más gyártó ha a paraméterei megegyeznek a fogyasztóvédelem szerint. én megkérdeztem.:-((
  • Corel
    #4
    Nem vagy köteles elfogadni, kérd vissza a pénzt, aztán irány agy normális üzlet.
  • Laalee
    #3
    esetleg az árkülönbözetet kerd vissza :) szoval vegye egy t dugot és menj egy masik boltba :) lehetöleg mindig ismerösnel vasaroljatok megha par ezressel dragabb is.
  • Lteebee
    #2
    Ha nem tudnak pont ugyanolyan kártyát adni, akkor vagy a pénzt kell, hogy visszakapd, vagy levásárolhatod és a választás a tiéd.
  • sakac
    #1
    nekem egy lenne kérdésem mégpedig nekem a video kártyám hibás most jár le a 30 napos határidő(csere kártyát nem kaptam ill.amit hoztak szintén rossz volt tehát be sem raktuk visszavitték) ha ugyanolyan tipusú kártyát akarnak adni de MÁS GYÁRTÓTÓL köteles vagyok-e elfogadni vagy nem?hozzá teszem én nem akarom visszakérni a pénzt mert ugyebár szükségem van rá.arra hivatkoznak hogy a 30 nap még tovább tart mert hoztak csere kártyát.milyen paragrafusok vonatkoznak erre az esetre?milyen a lehetőségeim vannak?
    válaszotokat elöre is köszi