Chrono Cross

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dinomano
most alltam neki gémnek; X év késéssel ujfent... Square elött megint<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#taps>
Nahszoval, tetszik egyelöre, bár még csak legelejen vagyok, a kis sarkanyokat hajkuraszom, kell neznem 1 leirast; 2 megvan, a 3. a nagyköves-uteltorlaszolost még nem csinaltam meg(ha kimegyek kepböl; mindig visszateszi alapallapotba a program a követ, a sarkany meg meglog...)

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Kandurex
:((. azé thx

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Seth
Csak angolt a Gamefaqs-on.

PSN ID.: Beegabor

Kandurex
Valaki tud leírást adni errõl a játékról? Mer' sehun nem találok, FF -hez van, mint szemét, de ehhez :(, pls, help me, htx!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hmmm... Ha van ancient fruit-ed, es beeba flute-al dalolsz egyet, jonnie kene, es elvinni teged... Ha tamad, akkor meg verd le, hatha azutan elszallit...

Hát ancient fruitem az van...mégis támad a dög...
Az egyik beeba-tol (vagy mi a gyikom) kapsz egy ancient fruit-et, akkor nem tamad meg... A Wingapede jarat Gaea's Navel-re megerkezett! :)))

Kösszz, addig én is eljuttam. Sőt megvan a bogár is, de mindig megtámad... Szerintem ezt nem kéne neki... Szóval, tudsz valami pontosabbat?
2 szo: Hydra Marsh

Nezz at programok beszerzese/direct connect forumra...

HI mindenki!

Sürgösen segítségre lenne szükségem!
Hogy a csudába lehet eljutni ahhoz az átokverte Green Dragonhoz? Előre is köszi a választ!!!!!!!!!
Gepen, emulatorral, es en direct connecten szereztem meg...

En is, csak sajna a Triggert felbeszakitotta a Cross nalam... :)))))

Aquli
Azt mondjak nagoyn jo jatek a Chrono Cross, en Triggerrel jatszottam egy hetig, de az eszmeletlen szuper volt, nalam top5 listan fenn van.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

THX Joebacsi, ez lett volna az utolso, amire gondolok... :))) Megegyszer THX!

Nah kene nekem egy kis segitseg... Ott tartok, hogy a Sage-tol kapott targyal be kene jutni Dead Sea-be, de egy kobor masemune elallja az utat... Kaptam radiustol egy Garai's Keepsake nevu cuccot, amivel Isle of the Damned-en at tudok jutni a tukrokon... De ott van 1 hely, ahova egyszeruen nem birok feljutni! Csak korbe-korbe megyek! Pls help, hogy kell arra tovabbmenni?