169
A nagy
-
Beny #31 szerencsere nem koleszos 4 en vannak alberletbe. Amugy minden rendbe van koztunk veszekedni se szoktunk ,100% an megertjuk egymast es totalisan egy hullamhosszon vagyunk. -
#30 "szerelem van koztetek, se mindig kedves vagy"
itt elirtam. nem se mindig, hanem és mindig -
#29 Benny: ha csak ugy a baratnod, akkor nincs eselyed, foleg ha tuzesveru csaj, de ha rendes szerelem van koztetek, se mindig kedves vagy hozza, akkor megtarthatod, de fontos hogy amikor hazajon, akkor sokat foglalkozz vele! -
Laci #28 Ilyen gecik a nők? A francba... -
#26 Hát Benny, ha kicsit is szép a lány, akkor nincs esélyed...
Egyetlen megoldás a problémára, ha te is felköltözöl, és elkezdessz keményen csajozni (nélküle).
Igaz, hogy így sem tartod meg, de akkor már kit érdekel?! -
#23 Én szeretem a koleszos csajokat(egyszer-egyszer), de nem vállalnám, hogy koleszos barátnőm legyen. -
#22 es akor mi a baj a kolesszal?:) -
#21 Meg szex. -
#20 hm csak koleszban neeeeeeeee
ott nincs megallas csak pialas -
#18 mikike :))))))))))))
Beny : Én úgy látom, hogy működhet a dolog. A Környezetemben LEGALÁBBIS van, akinek működik, Szerintem ha toleráns vagy, és ő sem egy túlfűtött lány, minden gond nélkül meg lehet oldani.
Főleg, ha albérletben/koleszban lakik... néha meglátogathatod ám!! -
#17 Ajjjjjjj jaj.
Részvét.:-((((((((( -
#16 Na és?
Az enyém Canadába ment csak azóta az O már nem O!!! -
#14 bocsi valtozott az allaspontom igen minden no felredug
azota tapasztaltam
ugyhogy te se hagyj ki mast husegbol mert ugy jarsz mint en... -
#13 NEKEM NINCSENEK ILYEN PROBLÉMÁIM.HÁÁL ISTENNEK. -
Beny #12 kosz rendes vagy.Ennyire kilatastalan a helyzet?Amugy pedig szerintem az nem igaz hogy minden no felredug legalabbis remelem az enyem nem fog. -
#11 ez jovolt :))) -
#10 ezek szerint ha felkoltozik is felredug........
de amugy ez hulyeseg ha szeret megmarad a tavolsag ellenere
ha meg nem menj fel pestre te is es keress masikat -
#8 Ejj,mekkora görény vagy te:)))))) -
#7 szerintem is elveszited
mi a csaj száma?
-
#6 El fogod veszíteni valszeg,de ha féltékenykedsz akkor annál hamarabb.Légy toleráns és sokkal jobb esélyeid leszek.Csak azt kell elérned,hogy várja a hétvégét,amikor találkozik veled:) -
Beny #5 es az szerinted eleg egy tavkapcs fenntartasara? -
Anee #4 létezik mobiltelefon -
Beny #3 hat te aztan gyors vagy!Szoval most a 2 es hozzaszolas az elso! -
Beny #2 Sziasztok!
Nos a baratnom Pestre megy tanulni es igy kb 200 km lesz koztunk.Kethetente fog hazajonni es szornyen kezdek feltekeny lenni.Tudom nincs ra okom csak az a sok uj arc neki ,bulik stb.Szoval jar vagy jart valaki hasonlo cipoben?Hogyan sikerult a kapcsolatot fenntartani ,mert nagyon szeretem es nem akarom elvesziteni! -
#1 ?:)no1:)