22
Cikkírókat keres a gameport!!!
  • sajoati
    kuldjel referenciakat a cel ujsagoknak, aztan vmelyik csak bejon.

gondolom pc-s dolgokban utazol, nem altalanos temakban. (szaklapok meg szakemberek publikacioit kozlik. :) )

szoval akkor kuldozgess cikkeket. ha van konzolod, szerintem konnyebb ilyen melot talalni.

1-2 cikkert a fizu kb. havi kola-turorudi adagra eleg.
  • BBird
    Ja, majd én... ha még ebben az évtizedben felújítom a lapot, viszek bele rengeteg kis apróságot. :-)
    Viszont elég sok magyar portál van, ahol szívesen "befogadnak", csak ugye tesztanyaggal érdemes bemutatkozni.
  • blackgamer
    Van jelenleg olyan lap ami cikkírókat keres? Bármilyen témában.
  • Gareth
    Ööööö gyerekek én benne voltam ebben a névlopásos buliban... Bár az tény, hogy lámaként semmiről nemtudtam, elhinni nem kell, de végül a sok ilyen hozzászólás miatt döntöttünk úgy, hogy abbahagyjuk a siteot. Tehát én így utólag is bocsánatot kérek mindenkitől.

ui.: Amúgy gyerekek ha bajotok van velünk akkor nem az oldal megszűnése után 3 hónappal kéne ezeket leírni... Mert már a mi Gameportunk kb 3 honapja nem létezik...
  • G.I.Gig
    hozni se szükséges!!!
  • G.I.Gig
    én Vállalom De most lusta vagyok Levelet Írni
    Lécci inkább te írj nekem [email protected]
    Külömben meg én is gamet Csinálok
    Értek a studio maxhoz
    Csinálom az apollot szóval ha hozzátok a gameket én megírom a leírást!!!!
  • Mad Guy
    Én meg ha tudnám használni a maxot :) (és ha tudnának a haverok segíteni, mer egedűűűl nem meeegy.... :)
  • Aquli
    En pl nap mint nap 3d studio max-al epuleteket gyartok egy strat. jatekhoz, semmi penz vagy ilyesmi, mindenki kedvtelesbol csinalja, minden nap icq-n mailon tartjuk a kapcsolatot stb.
  • CAD
    No comment, ennyi lelkesedes nelkuli embert... ha nem penz, ingyon kapjon 10 ezer forintos gameket. Persze egy profi helyen ez evidens, de egy Extras free lapon... (egybknt nem vagyok a GP tagja, sott nem is ismerem oket, szoval nem azert "vedem" mert haver, csak picit erdekes elgondolasotok van a penzkereset "konnyedsegerol").
  • Mad Guy
    Hááát... ha ingyér megkapom a játékot amit tesztelni kő' akkor vállalom :)
  • Mike
    Engem erdekelne, de mar kinottem abbol, hogy lelkesedesbol csinaljak vmit, ingyenert.
  • I.C.ram
    hehe ROF L :)))) valoszinu egy tok ingyen web-oldal fizetni fogja a csavokakat mi??? :))) azert te se vagy semmi :))) meg szerintem a Supergamez embereit se fizetik :))
  • qwertu
    Cikkírókat keresünk! Ha jó játékleírást,végigjátszást vagy előzetest írsz akkor írj egyet a [email protected] emailcímre és nézd meg a http://www.extra.hu/gameport című weblapot. Legyél te is cikkíró!!