cikkírokat keres a Gameport
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kuldjel referenciakat a cel ujsagoknak, aztan vmelyik csak bejon.
gondolom pc-s dolgokban utazol, nem altalanos temakban. (szaklapok meg szakemberek publikacioit kozlik. 😊 )
szoval akkor kuldozgess cikkeket. ha van konzolod, szerintem konnyebb ilyen melot talalni.
1-2 cikkert a fizu kb. havi kola-turorudi adagra eleg.
gondolom pc-s dolgokban utazol, nem altalanos temakban. (szaklapok meg szakemberek publikacioit kozlik. 😊 )
szoval akkor kuldozgess cikkeket. ha van konzolod, szerintem konnyebb ilyen melot talalni.
1-2 cikkert a fizu kb. havi kola-turorudi adagra eleg.
Endure, in enduring grows strong...
Ja, majd én... ha még ebben az évtizedben felújítom a lapot, viszek bele rengeteg kis apróságot. :-)
Viszont elég sok magyar portál van, ahol szívesen "befogadnak", csak ugye tesztanyaggal érdemes bemutatkozni.
Viszont elég sok magyar portál van, ahol szívesen "befogadnak", csak ugye tesztanyaggal érdemes bemutatkozni.
Van jelenleg olyan lap ami cikkírókat keres? Bármilyen témában.
Ööööö gyerekek én benne voltam ebben a névlopásos buliban... Bár az tény, hogy lámaként semmiről nemtudtam, elhinni nem kell, de végül a sok ilyen hozzászólás miatt döntöttünk úgy, hogy abbahagyjuk a siteot. Tehát én így utólag is bocsánatot kérek mindenkitől.
ui.: Amúgy gyerekek ha bajotok van velünk akkor nem az oldal megszűnése után 3 hónappal kéne ezeket leírni... Mert már a mi Gameportunk kb 3 honapja nem létezik...
ui.: Amúgy gyerekek ha bajotok van velünk akkor nem az oldal megszűnése után 3 hónappal kéne ezeket leírni... Mert már a mi Gameportunk kb 3 honapja nem létezik...
hozni se szükséges!!!
én Vállalom De most lusta vagyok Levelet Írni
Lécci inkább te írj nekem [email protected]
Külömben meg én is gamet Csinálok
Értek a studio maxhoz
Csinálom az apollot szóval ha hozzátok a gameket én megírom a leírást!!!!
Lécci inkább te írj nekem [email protected]
Külömben meg én is gamet Csinálok
Értek a studio maxhoz
Csinálom az apollot szóval ha hozzátok a gameket én megírom a leírást!!!!
Én meg ha tudnám használni a maxot 😊 (és ha tudnának a haverok segíteni, mer egedűűűl nem meeegy.... 😊
En pl nap mint nap 3d studio max-al epuleteket gyartok egy strat. jatekhoz, semmi penz vagy ilyesmi, mindenki kedvtelesbol csinalja, minden nap icq-n mailon tartjuk a kapcsolatot stb.
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
No comment, ennyi lelkesedes nelkuli embert... ha nem penz, ingyon kapjon 10 ezer forintos gameket. Persze egy profi helyen ez evidens, de egy Extras free lapon... (egybknt nem vagyok a GP tagja, sott nem is ismerem oket, szoval nem azert "vedem" mert haver, csak picit erdekes elgondolasotok van a penzkereset "konnyedsegerol").
caddie
Engem erdekelne, de mar kinottem abbol, hogy lelkesedesbol csinaljak vmit, ingyenert.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
hehe ROF L 😊))) valoszinu egy tok ingyen web-oldal fizetni fogja a csavokakat mi??? 😊)) azert te se vagy semmi 😊)) meg szerintem a Supergamez embereit se fizetik 😊)
Cikkírókat keresünk! Ha jó játékleírást,végigjátszást vagy előzetest írsz akkor írj egyet a [email protected] emailcímre és nézd meg a http://www.extra.hu/gameport című weblapot. Legyél te is cikkíró!!