Kalandok Jack Orlando-val
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hol lehet letölteni a magyarositását?
100 emberbõl 99-nek tetszik a Jack Orlando, kár, hogy a cikk szerzõje az az 1, akinek nem. Nekem például a kedvenc játékom és sokan vannak ezzel így. A játszhatóságával szerintem nincs semmi gond. Plusz: Rengeteg karakter van benne, akik csak élik világukat, nem segítenek az elõrejutásban, és sok fölösleges tárgy is van, ami mindenképpen újdonság a Monkey Islandhöz és a Broken Sword-hoz képest is. Hangulatával pedig, Harold Faltermayer zenéjével a legjobb játékok közé tartozik.
Még egy valamire hívnám fel Tóth Kristóf figyelmét, hogy attól még, hogy egy kalandjáték point 'n click és kézzel rajzolt, nem lesz Broken Sword utánzat 😊
Még egy valamire hívnám fel Tóth Kristóf figyelmét, hogy attól még, hogy egy kalandjáték point 'n click és kézzel rajzolt, nem lesz Broken Sword utánzat 😊
Broken Sword 1 valami fantasztikus volt..az újszerű krimi-forgatókönyv és valószerű szereplők és események egyedülállóak voltak akkoriban egy grafikus kalandjáték bőrében.. de azért a jó öreg Dott és Sam n Max nomeg a Monkey Island sztem örökre magukhoz vették a koronát..