75
Paris-Dakar Rally
-
katapult #24 Leszedtem az ISO-t,de telepités,inditás után(virtual daemon)mindig visszadob a desktopra.Kell hozzá crack vagy a vudu 3-at nem szeretheti?DX8a van fennt,1.07 driver. -
#23 Felbontásról annyit hogy nem tudom hogy ti ripet próbáltatok vagy mit, én tegnap néztem és a cdsen simán lehet minden gond nélkül felbontást váltani (és vált is) -
#22 Ha jó a ForceFeedback, és van patch (illetve lesz) a felbontásra, akkor megéri foglalkozni vele? -
Anee #20 most szedem
de őszintén a P-d jobban érdekel
Force feedbekjét próbálta már valaki? -
Anee #18 és ezt csak nállad csinálja??
Más driver esteleg nem segít?BIZTOS HOGY PROGRAMHIBA? -
kowajano #16 hát ez nem sok -
Anee #15 mind1 megnézem..már csak azért mert jó hosszú lesz
MrTressy:jah valami jó nagy felbontású s kapcsolj be minden extrát:)
nem kell csak normális belsőnézetes meg valami szépet -
Anee #12 Valaki tudna konkrét véleményt irni erről a gameról?
De aki ért is hozzá fizika ilyesmi
ne annyit hogy gagyi -
#11 Miki, dugó van, ok? Ha ezt is idézed majd, akkor a földön fogok fetrengeni a röhögéstől. -
#10 "Tipikus pc-s beszolas, csomo jo autos game letezik !"
Heeehehehhe
"Le Mans, F1 2001, Nascar, Lotus Chall.,"
Ezeket próbáltam haver konzolján. Ezek mindegyike rettentően gyik. Talán még az F1 2001 de sajna annál meg PCn hozzászoktam az 1024x768-hoz. Azonkivül nem sok köze van a forma1hez (bár a pcsnek sem) ha forma 1 akkor F1GP sorozat. NA az ott van.
-
Anee #8 megnéztem ottvan -
#7 Akkor nézd meg most... -
Anee #6 mert iso -
#5 Most nem látom. -
Dante #4 warezcenteren fent van -
#3 És te honnan töltötted le? -
Dante #2 Hát Caviar, szerintem ótvarrossz:)
kezdődött a borzasztó irányítással (csak klavián próbáltam, a korményhoz már túl mérges voltam), a Grafika sem ütött agyon.. Ja, az már csak hab a tortán, hogy felbontást az istenért sem akart váltami, hiába jelöltem ki az 1024x768-at, de csak 640x480-ban nyomta... mondom ezek hülyék, erről lerí, hogy egy mezei PS2 átirat, és valljuk be: készült PS2-re a GT3-on kívül más jobb ajtós gém? -
#1 Jó játék ez? Érdemes letölteni? A Game1-on (még a fenntállásuk idején) láttam róla egy előzetest. Ott azt mondták, jó lesz.