Vbox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez sem tartott sokáig úgy érzem. Kár, nekem hiányzik egy ténylegesen jól, szépen, életszerûen kivitelezett boxmanager. Amik most vannak - én 2-t ismerek - azok messze vannak ettõl.
Folyamatos infók a játék fejlesztésével kapcsolatban: www.virtualbox.flix.hu
Az tuti, hogy megint nagyon népszerû lenne : )
Na, végre egy jó hír. Jó volt a vbox, fõleg, h én választhattam ki, hogy aktuális boxolóm mikor, kivel bunyózzon. Kiv leszek pl, h hány bajnoki öv lesz, de ez nagyon jó hír. Alig várom már, h elkészüljön
Ja és a fórum címe: www.virtualbox.flix.hu
Jó hír, hogy fejlesztés alatt a VirtualBox 3.0 verziója.
Várjuk a régi és az új bokszmenedzserek jelentkezését, élménybeszámolóit, javaslatait és véleményét az új verzió fejlesztéséhez és teszteléséhez.
Elõre is köszönjük!
Várjuk a régi és az új bokszmenedzserek jelentkezését, élménybeszámolóit, javaslatait és véleményét az új verzió fejlesztéséhez és teszteléséhez.
Elõre is köszönjük!
Hát ja, nagyon jó játék volt, nem tudja valaki miért lett vége, esetleg hasonló játék?
nem tud valaki valamit errõl a játékról? én régen rengeteget játszottam, bajnokom is volt. mi történt vele, hogy így elfelejtõdött? Már az oldala sincs meg, pedig annak idején annyian játszottak vele. biztos most is lenne érdeklõdés ha újra indulna, de mintha mindenki elfelejtette volna a játékot.
\'\';!--\"{()}&?!:,@#
Bazzeg! Ki a fene regisztrálta be a nick nevem? Aszongya van már ilyen. Vagy a játékosom nevére célzott? 😊
Na még1 próba...
Na még1 próba...
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Neki is csak két lába van és néha meg is botolhat!
Ez csak egy kis elcsúszás volt, meg az ellenfél is bundázott. Nincs mégegy olyan merész kiscserkész, aki ki merne állni a bokszoló legendával, a megtestesül virtuális Box Istennel!
Ez csak egy kis elcsúszás volt, meg az ellenfél is bundázott. Nincs mégegy olyan merész kiscserkész, aki ki merne állni a bokszoló legendával, a megtestesül virtuális Box Istennel!
Na végre egy merész csávó!
Bilagit legyak. 10:05-kor címvédést láthat mindenki!!! Jegyek már elfogytak, max a lépcsőről figyelhettek. :p
Bilagit legyak. 10:05-kor címvédést láthat mindenki!!! Jegyek már elfogytak, max a lépcsőről figyelhettek. :p
Pötyi a rulla!
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Akkor gyertek játszani! Bilagit a kirly!
A grafika eszement és a játék is nagyon ki van találva. Az év játéka lesz!!!
Köszi, szerintem is az!
Elindult az ország legújabb internetes multiplayer játékának a VirtualBox Manager-nek a bétatesztje a http://www.vbox.hu címen.
Nevelj te is profi bokszbajnokot, légy te a legjobb manager!
Szeptember 10-től indul az éles játék az RTL Klub Online-on. Több súlycsoport, több kategória, értékes nyeremények.
Mindenkinek jó játékot kívánunk!
Nevelj te is profi bokszbajnokot, légy te a legjobb manager!
Szeptember 10-től indul az éles játék az RTL Klub Online-on. Több súlycsoport, több kategória, értékes nyeremények.
Mindenkinek jó játékot kívánunk!